February 21, 2011

Selamat Mengundi Untuk Warga Universiti Malaya



Assalamualaikum !

Annyonghaseyo !

DEMAM PILIHAN RAYA sudah kembali ! Jom kita mengundi !

KISAH SEMALAM 
Semalam aku sampaila kat 9th kolej yang terchenta. al-maklumlah baru balik holiday 3 hari 2 malam kat ghumah. time nak masuk gate kolej tiba-tiba pelik kenapa la banyak kereta kat luar gate. then time lalu kat gate tu kena tahan pulak and ade la mamat staf ni mintak ic bagai. untuk mengelakkan kekonfiusan kat dalam hati tanye la kan kenape sampai kena tahan? ghupe-ghupenya sebab nak PILIHAN RAYA pada keesokan harinya iaitu hari ni la. sampai macam tu sekali ke? sabau jela kannnnn. pffffft !



KISAH HARI INI
Macam biasa la penuh protokol la orang kata. semangat berkobar-kobar nak mengundi calon-calon yang tersenarai. padahal tak kenal langsung pun. HAHA ! zalim tak? tapi disebabkan rase tanggungjawab tu tinggi menggunung so kenalah pegi gagahkan diri untuk mengundi. tapi dalam kepale hotak aku ni langsung taktau nak undi siapa. ah ! lantak la kan. yang penting da undi. 


pergh ramai kot yang mengundi. tak banyak picture yang boleh dicapture sebab DILARANG MENGGUNAKAN HENFON ! tapi aku guna jugak dalam senyap-senyap. HAHA! time ni aku tengah tunggu turn nak vote. PEACE NO WAR !

tapi kan adelah satu berita yang kurang enak didengar. nak tau ape die? keliks SISWI UM HILANG KETIKA BERKEMPEN. femes kau ek dapat masuk paper. ntah pape ntah diorang ni. lantak pi la ! layaaaaaaaannnnn.....

HAPPY VOTING !


Photobucket

February 16, 2011

Girls Day Out with my GILA-GILA friends !



Assalamualaikum !

here are some pictures that i wanna show u.

 OMG ! blur gile picture ni !
wit my model fren : DIBA
wit my princess fren : ATUL
pandang-pandang jeling-jeling
paling suke picture ni. time ni dekat ETUDE HOUSE
fren till eternity


hasil edit DIBA

to : OGIE CAQ ZATENG bile mau hangout sesame dengan kitorang? rinduuuuu... ok bai !

 korang KETAT KETAT

Photobucket

February 11, 2011

UNTITLED !



Assalamualaikum !

Hye people. sorry for the lack of update lately. sengaje ke taknak update. anda rase2(?) antare sengaja dan tak sengaje. which one do u think? HAHA. okeh malas aku nak membahaskan kenape aku tak update my baby bloggy lately. bile nak update ade je hal. SAYA BUKAN BLOGGER TEGAR. setengah orang rajin gile update belog. itu merupakan suatu hobi yang bagus dan mendatangkan pulangan yang lumayan. tu pun if traffic kat belog semakin UP ! tapi bagi blogger yang tidak tegar seperti aku ni menulis belog bile hanya ade kelapangan and idea yang mencurah curah. tak mengharapkan pun orang bace belog sendiri. hanya untuk kepuasan diri sendiri sahaje.

Di malam yang penuh syahdu ni aku taktau kenape mate ni susa sangat nak pejam. takkan la aku dengar X.FM terus tak boleh tido? tapi siyes bile dengar X.FM online ni fresh sangat. kan bagus kalau buat esaimen time2 camni. segar je mate. aku tau ade sesetengah student dan start buat esaimen. BRAVO ! tapi aku memang takde idea nak buat esaimen. lek luuuuuu ! HAHA. nak buat cepat2 pun buat ape kan? lecturer aku pun malas kot nak tanda esaimen time2 cenggini. die tengah mood2 haneymoon lagi tu. biarkan MEREKA...

Esok aku nak jumpe kawan2 time aku same2 dekat form 6 dulu. kawan seGENK. seronok kan dapat kumpul2 dengan kawan2 lame. kawan yang selalu buat jahat sesame. kawan yang selalu bawak benda haram sesame. kawan yang selalu gelak sesame. kawan yang selalu tunggu bas sesame. and kawan yang sesame berjaye melangkah kaki ke UNIVERSITI. SAYANG KORANG KETAT2. ade sesetengah mereka tiada kenangan same2 time sekolah tapi mungkin ade di universiti or kolej. tapi bagi aku kawan kat sekolah adelah kawan yang paling sempoi pena aku jumpe. RINDU sangat time tu.


SELAMAT MALAM DUNIA

p/s : harus tido sebab macam da naik gile da nampaknye. hapdate entry ntah pape. LARIIIIII !
p/s/s : jangan kata saya tak hapdate belog ye......
p/s/s/s : first time buat UNTITLED entry camni T____T


Photobucket

 
Template by suckmylolly.com