February 21, 2011

Selamat Mengundi Untuk Warga Universiti Malaya



Assalamualaikum !

Annyonghaseyo !

DEMAM PILIHAN RAYA sudah kembali ! Jom kita mengundi !

KISAH SEMALAM 
Semalam aku sampaila kat 9th kolej yang terchenta. al-maklumlah baru balik holiday 3 hari 2 malam kat ghumah. time nak masuk gate kolej tiba-tiba pelik kenapa la banyak kereta kat luar gate. then time lalu kat gate tu kena tahan pulak and ade la mamat staf ni mintak ic bagai. untuk mengelakkan kekonfiusan kat dalam hati tanye la kan kenape sampai kena tahan? ghupe-ghupenya sebab nak PILIHAN RAYA pada keesokan harinya iaitu hari ni la. sampai macam tu sekali ke? sabau jela kannnnn. pffffft !



KISAH HARI INI
Macam biasa la penuh protokol la orang kata. semangat berkobar-kobar nak mengundi calon-calon yang tersenarai. padahal tak kenal langsung pun. HAHA ! zalim tak? tapi disebabkan rase tanggungjawab tu tinggi menggunung so kenalah pegi gagahkan diri untuk mengundi. tapi dalam kepale hotak aku ni langsung taktau nak undi siapa. ah ! lantak la kan. yang penting da undi. 


pergh ramai kot yang mengundi. tak banyak picture yang boleh dicapture sebab DILARANG MENGGUNAKAN HENFON ! tapi aku guna jugak dalam senyap-senyap. HAHA! time ni aku tengah tunggu turn nak vote. PEACE NO WAR !

tapi kan adelah satu berita yang kurang enak didengar. nak tau ape die? keliks SISWI UM HILANG KETIKA BERKEMPEN. femes kau ek dapat masuk paper. ntah pape ntah diorang ni. lantak pi la ! layaaaaaaaannnnn.....

HAPPY VOTING !


Photobucket

22 kiss(s):

ARC™ said... [Reply to comment]

apesal die ilang?g mane?

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

ntahla..tak sure la pulak..tapi da jumpe da budak tu..

efyna.pinkladies said... [Reply to comment]

err.. jom tengok sini pulak.. MPP UUM. hehe.

bantalbucuk said... [Reply to comment]

ee..tah pape je kan na..pilihanraya kampus je pon..dah macam pilihanraya negeri dah..huhu

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@efyna.pinkladies

okeh !

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bantalbucuk

tu la pasal..kecow gile kowt !

bunga said... [Reply to comment]

sekarang musim pilihan raya kan..haha..

Sophie Al-yahya said... [Reply to comment]

kat UiTM pun sibuk berpilihanraya bagai..kempen sana sini..pnuh flyers.

bantalbucuk said... [Reply to comment]

siapa menang na..? :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply to comment]

SALAM
MARILAH MARI PERGI MENGUNDI

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bunga

a'ah...tu la..kempen bagai..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Sophie Al-yahya

same je ngn kat UM..mcm2 la diorang ni..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bantalbucuk

pro tak silap..hehe..ika?

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

jom !

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

kak, sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

http://firdauskasim.blogspot.com/p/share-banner_26.html

Cara-Cara Blogwalking yg Betul

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

kak, sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

http://firdauskasim.blogspot.com/p/share-banner_26.html

Cara-Cara Blogwalking yg Betul

wa khairul onggon said... [Reply to comment]

mmg kecoh tul election campus la ni hehehe... Dasat tul mcm politik betul.. :)

Nurulbadiah Lai said... [Reply to comment]

hehehe..selamat mengundi lah ye

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Firdaus Kasim

okeh..bole jek..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@wa khairul onggon

tau takpe..over pun ade..haha..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Nurulbadiah Lai

tanks sis nurul..

Anati Soki said... [Reply to comment]

anat dah mengundi minggu lepas

 
Template by suckmylolly.com