February 11, 2011

UNTITLED !



Assalamualaikum !

Hye people. sorry for the lack of update lately. sengaje ke taknak update. anda rase2(?) antare sengaja dan tak sengaje. which one do u think? HAHA. okeh malas aku nak membahaskan kenape aku tak update my baby bloggy lately. bile nak update ade je hal. SAYA BUKAN BLOGGER TEGAR. setengah orang rajin gile update belog. itu merupakan suatu hobi yang bagus dan mendatangkan pulangan yang lumayan. tu pun if traffic kat belog semakin UP ! tapi bagi blogger yang tidak tegar seperti aku ni menulis belog bile hanya ade kelapangan and idea yang mencurah curah. tak mengharapkan pun orang bace belog sendiri. hanya untuk kepuasan diri sendiri sahaje.

Di malam yang penuh syahdu ni aku taktau kenape mate ni susa sangat nak pejam. takkan la aku dengar X.FM terus tak boleh tido? tapi siyes bile dengar X.FM online ni fresh sangat. kan bagus kalau buat esaimen time2 camni. segar je mate. aku tau ade sesetengah student dan start buat esaimen. BRAVO ! tapi aku memang takde idea nak buat esaimen. lek luuuuuu ! HAHA. nak buat cepat2 pun buat ape kan? lecturer aku pun malas kot nak tanda esaimen time2 cenggini. die tengah mood2 haneymoon lagi tu. biarkan MEREKA...

Esok aku nak jumpe kawan2 time aku same2 dekat form 6 dulu. kawan seGENK. seronok kan dapat kumpul2 dengan kawan2 lame. kawan yang selalu buat jahat sesame. kawan yang selalu bawak benda haram sesame. kawan yang selalu gelak sesame. kawan yang selalu tunggu bas sesame. and kawan yang sesame berjaye melangkah kaki ke UNIVERSITI. SAYANG KORANG KETAT2. ade sesetengah mereka tiada kenangan same2 time sekolah tapi mungkin ade di universiti or kolej. tapi bagi aku kawan kat sekolah adelah kawan yang paling sempoi pena aku jumpe. RINDU sangat time tu.


SELAMAT MALAM DUNIA

p/s : harus tido sebab macam da naik gile da nampaknye. hapdate entry ntah pape. LARIIIIII !
p/s/s : jangan kata saya tak hapdate belog ye......
p/s/s/s : first time buat UNTITLED entry camni T____T


Photobucket

6 kiss(s):

aLieF si Muncung ManiS said... [Reply to comment]

tak ape awk,,yang penting kita update...dan alief singgah blog awk sekarang ..utk baca entry untitle awk ni..sbb alief pun tgh boring skrang..sbb tu baca semua entry yg org post..haha..awak,,kalau awk sudi,awk datang la singgah blog alief pulak..alief tunggu awk..kalau awk rasa blog alief best,awk follow la blog alief..dan alief happy sgt2 kalau awk follow..jgn risau,,alief akan follow balik..tapi kan,,kalau awak rasa blog alief tak best,,jgn follow taw..alief nak orang follow blog alief atas sbb sukakan bloga alief..awk,jgn lupa taw..tahnx awk..selamat berkenalan dgn alief..keep in touch taw..

ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

bantalbucuk said... [Reply to comment]

yeay...!! akhirnya ana update jugak..hehe..ana..betul tu.kita sokong part LEK LUUU...sebab kita pon tak start wat lagi..hahaha ;p

♥e'in♥ said... [Reply to comment]

ok laa nie.. janji update.. =)

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@aLieF si Muncung ManiS

ok alief.nanti ana dtg vlog alief okeh..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bantalbucuk

alaaa ika..ni pun ade mase sikit nak hapdate..kalau x tade maknenye hapdate..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@♥e'in♥

HEHE

 
Template by suckmylolly.com