April 15, 2011

Dinner at Grand Dorsett Hotel, Subang



Assalamualaikum !

ekceli dinner kat Grand Dosett Hotel ni da lama da. tak silap 3 April haritu. cume nak hapdate kat my vlog baru je nak buat ni. orang busy memang macam tu. ok fine ! malas nak bebel banyak-banyak...

im presenting.........

gambar-gambar orang yang sama je kan? itu maksudnya owner vlog ni nak amek feel untuk menghapdate vlognya. cheeeeaaaah !

with ehem ehem.... no komen !

selesai suda gambar bersama kawan-kawan sebilik, sefakulti, sekolej, dan seuniversiti. 3 tahun hidup dekat UM merupakan suatu kenangan yang indah bagi saya. wuwuwu.

siapa kenal artis ni?? cuba teka siapa dia??

antara makanan yang dihidangkan pada malam tu. 

theme : 1 Malaysia. nampak agak patriotik disitu. teeheee.. 


lots of  
Photobucket

April 11, 2011

Hari Kejadian Saya dan juga Si Dia



Assalamualaikum !

Selamat Malam semua :)
Hari ni merupakan hari kejadian di mana hari terjadinya seseorang atau sesuatu. terjadi dengan sebab ade yang menjadikan atau dijadikan oleh sesuatu. masa kejadian iaitu 11 April merupakan suatu tarikh di mana kejadian itu terjadi. nak tawuuuu? oke lets sing a song together.

KEJADIAN PERTAMA

♪ ♫ HAPPY BIRTHDAY TO YOU
YOU BORN IN THE ZOO
WITH MONKEY AND KANGAROO
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ♪ ♫

ok nampak tak? nampak tak? ke kurang penglihatan lagi? tak nampak tu sila-sila la tambah power. wuwuwuwu. ekceli entry kali ni adalah untuk mengumumkan yang vlog saya sudah pun berusia setahun jagung. da besau da belog ni. oh vlogku yang tersayang, HAPPY BIRTHDAY darla. nanti kita makan cake sama-sama oteh shayang. sorry sangat sebab asek ignore u je baby. lebiu muah3x.

oOps ! cube tengok betol-betol. tadi kan suruh tambah power. udah tambah nggak? kalau da tambah apa lagi yang korang boleh nampak di situ? ke nak kena zoom? okeh jom kite zoom !

KEJADIAN KEDUA


yey ! nak mengumumkan yang today is The Day ! tanks sangat-sangat pada yang wish my bufday pada hari ni. terhawuuuu (terharu) sangat. tanks juga pada yang mendoakan saye. im appreciate dat. amin ! tak lupe juge pada one of my bestie for the suprise. finally dapat jugak makan Choco Indulgence cake from Secret Recipe. oh ! my peberet cake. tanks dear. ekceli vlog ni telah dijadikan oleh owner vlog ni tepat 11 April bersempena dengan tarikh dirinya dijadikan.

yummy ! tanks diba for the cake. i like it very very much ! somel sangat...


Photobucket

 
Template by suckmylolly.com