April 15, 2011

Dinner at Grand Dorsett Hotel, Subang



Assalamualaikum !

ekceli dinner kat Grand Dosett Hotel ni da lama da. tak silap 3 April haritu. cume nak hapdate kat my vlog baru je nak buat ni. orang busy memang macam tu. ok fine ! malas nak bebel banyak-banyak...

im presenting.........

gambar-gambar orang yang sama je kan? itu maksudnya owner vlog ni nak amek feel untuk menghapdate vlognya. cheeeeaaaah !

with ehem ehem.... no komen !

selesai suda gambar bersama kawan-kawan sebilik, sefakulti, sekolej, dan seuniversiti. 3 tahun hidup dekat UM merupakan suatu kenangan yang indah bagi saya. wuwuwu.

siapa kenal artis ni?? cuba teka siapa dia??

antara makanan yang dihidangkan pada malam tu. 

theme : 1 Malaysia. nampak agak patriotik disitu. teeheee.. 


lots of  
Photobucket

8 kiss(s):

bantalbucuk said... [Reply to comment]

ana..tu pakwe u ke..?? ehem..! tak story pon kan..majok..! :(

siapa artis tu na..? macam kenal tapi tak sure sape sebab gelap tak nampak sangat..huhu

Cahaya Kehidupan said... [Reply to comment]

macam kenal je ehem2 tu,dia salah seorang anggota kumpulan lucky raja lawak 5 kan...hehehe...=]

Einaz Shah Rizal Thomas said... [Reply to comment]

haiy you !

:)

combi said... [Reply to comment]

erk..student um ?? waaaaa ... upenye2... hehe

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

yup. tp da final da pun. wuwuwuwu.

Sarah Mohd Saleh said... [Reply to comment]

gorgy!

btw it took ur banner.lets exchange with mine ;)

merahitujambu said... [Reply to comment]

bestnyaa...cantik awok ni

by Shah [SC] said... [Reply to comment]

sye da exchange banner awk dlm blog sye..ambek banner sye disini ye http://shah-cyber.blogspot.com/p/sewa-ruang-iklan.html

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Giveaway Shah!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Beli Satu Percuma Satu!

 
Template by suckmylolly.com