April 11, 2011

Hari Kejadian Saya dan juga Si Dia



Assalamualaikum !

Selamat Malam semua :)
Hari ni merupakan hari kejadian di mana hari terjadinya seseorang atau sesuatu. terjadi dengan sebab ade yang menjadikan atau dijadikan oleh sesuatu. masa kejadian iaitu 11 April merupakan suatu tarikh di mana kejadian itu terjadi. nak tawuuuu? oke lets sing a song together.

KEJADIAN PERTAMA

♪ ♫ HAPPY BIRTHDAY TO YOU
YOU BORN IN THE ZOO
WITH MONKEY AND KANGAROO
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ♪ ♫

ok nampak tak? nampak tak? ke kurang penglihatan lagi? tak nampak tu sila-sila la tambah power. wuwuwuwu. ekceli entry kali ni adalah untuk mengumumkan yang vlog saya sudah pun berusia setahun jagung. da besau da belog ni. oh vlogku yang tersayang, HAPPY BIRTHDAY darla. nanti kita makan cake sama-sama oteh shayang. sorry sangat sebab asek ignore u je baby. lebiu muah3x.

oOps ! cube tengok betol-betol. tadi kan suruh tambah power. udah tambah nggak? kalau da tambah apa lagi yang korang boleh nampak di situ? ke nak kena zoom? okeh jom kite zoom !

KEJADIAN KEDUA


yey ! nak mengumumkan yang today is The Day ! tanks sangat-sangat pada yang wish my bufday pada hari ni. terhawuuuu (terharu) sangat. tanks juga pada yang mendoakan saye. im appreciate dat. amin ! tak lupe juge pada one of my bestie for the suprise. finally dapat jugak makan Choco Indulgence cake from Secret Recipe. oh ! my peberet cake. tanks dear. ekceli vlog ni telah dijadikan oleh owner vlog ni tepat 11 April bersempena dengan tarikh dirinya dijadikan.

yummy ! tanks diba for the cake. i like it very very much ! somel sangat...


Photobucket

5 kiss(s):

bantalbucuk said... [Reply to comment]

wah...hepy burfday juga to your blog ana..!! :p

p/s : ek..? jeles keluar be2 je dgn dba..huhu

Nur Zaheera said... [Reply to comment]

sedap nye kekk :') Happy birthday belog ! :')

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

ika : time ni nak pulangkan brg kat diba..sambil2 tu tmn kite jap sbb nk blek jho..nnt kite kua togethr2 ea..

bantalbucuk said... [Reply to comment]

o0o0o..ok..! hehe..u dah balik johor ke..? dah abes exam eh..?

♥e'in♥ said... [Reply to comment]

dear! happy belated birthday! sory lmbt wish..

 
Template by suckmylolly.com