March 01, 2011

Movie Marathon : PERSONAL TASTE. Tiba-tiba aku macam tersuka Lee Min Ho. Heart him damn much !



Assalamualaikum !

Annyonghaseyo !

Hye SUNSHINE ! OMG sorry sebab aku telah mengabaikan belog aku yang tershayang ni dengan begitu lame. oh shayang ! takmo sedih sedih okeh. nanti mama belikan cokelat. haaa...suke tak suke tak(?) ...erk...ade mulut ke belog aku ni? ok fine ! abaikan je..

Sorry guys for the lacking of update T_____T. tak sedar tu azam tahun ni nak tulis beribu ribu lemon entry tapi malas kau nak hapdate ek. dasar budak pemalas ! grrrrr~ bukan taknak hapdate tapi sebab dating dengan Lee Min Ho untuk beberapa hari ni. oh oh terase macam nak gugur je jantung aku ni. sebab tu macam takde mase nak hapdate. gile perasan budak ni... !

Tiba tiba aku macam terus fall in  dengan Lee Min Ho. gara gara tengok cite PERSONAL TASTE la ni. ok fine ! aku memang ketinggalan zaman jahiliyah sebab lambat tengok cite ni. even cite ni macam lembab tahap siput vavi je kan tapi aku suke gile dengan style Lee Min Ho dalam cite ni. aku tak sangka pulak yang LMH ni hensem. sebab time cite BOYS OVER FLOWER tu aku terase macam LMH ni buruk gile kot. dengan rambut gulung gulung macam tu. Ops ! sorry terkutuk lak. ni bukan mengutuk tapi memberi kata kata perangsang. perangsang la sangat kan.

geli giler kot rambut LMH dalam Boys Over Flower

tapi kan tapi kan....
so sweeeeeeet okeh. heart him dem much !
comel gile muke heroin cite ni sambil cube membayangkan diri sendiri di sebelah LMH. tercabut terus kot jantung aii ni
ni pun sweet jugak sambil buat mata kelip kelip
seronok dapat housemate macam ni. sentiasa menjaga kecantikan luaran dan dalaman
picture courtesy of google

okeh pada yang belum tengok lagi cepat cepat la tengok. rugi tak tengok sebab dalam cite ni LMH hensem and cool. ade ke jejaka Mesia cool macam tu? kalau ade nak satu boleh? HEHE. aku kadang kadang konfius gak kenapa cite Korea ni mostly hero mesti hensem dan cool. tapi heroin mesti macam clumsy sikit. agaknya memang cite Korea macam tu kot. whateva la yang penting i  Lee Min Ho. oppa ! saranghae...

Ghamsa hamnida sebab sudi luangkan masa baca entry ni. ok bai 
Photobucket

18 kiss(s):

bunga said... [Reply to comment]

sukernyer tengok gambar2 citer korea ni..haha..balik nak layan citer korea lak la..haha..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bunga

nanti bole la buat movie marathon..hehe..

::deebaadeeboo:: said... [Reply to comment]

geram kannn..mcm nak cium jeee ! haha

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@::deebaadeeboo::

sape bagi kebenaran cium ni?? aii je bole tau...

Anati Soki said... [Reply to comment]

go jun pyo yg grg tuh buat anat jatuh cinta.. ulalalalallala

d_LA said... [Reply to comment]

dla kan minat LMH ni ms BOF lg taw..hehe..tp ms tgk PERSONAL TASTE lg angau giler..angau thp smpai nk pergi korea dan2 tu gak..haha

yatie's EPISODE said... [Reply to comment]

yati dah tengok cite nih! besttt! ^^

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Anati Soki

tp die cool tau even grg kan?

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@d_LA

ana lak xsuke time die BOF tp kt PT mmg sgt hensem u know !

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@yatie's EPISODE

tu la..mmg sgt besh!

fLy_AwAy said... [Reply to comment]

npe pompuan ske tgk cter korea ye ? heee ~

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

auch.busy jugak lately nih. mmg blog terabai. hee

btw, i started to fall in love with korea too!! hehe

Amirrah Zawani said... [Reply to comment]

tak minat sgt tgk citer korea ni.. nti tak jd kerja.. asek ngadap je.. hehe!! laki tu mmg hensem :D

Amira Naddia said... [Reply to comment]

lee min ho..ooo..nsemnye dikau. jum la dating dgn ku d mid valley..sy blanje kamu karipap

HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

ngeh3.ila lagi la ketinggalan...xminat sgt tgk cerita korea..tapi dah kawan pksa tgk jugak,terpksa la tgk..hehehhe

Qaseh dalia adelia said... [Reply to comment]

kacak nak mati ..pengsan

♥Tsuwaibah♥ said... [Reply to comment]

best gile cite ni kan? kite dh tgk smpi 6 kali klu x silap. hehe...

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

wow...bia betol? mesti da hafal jalan citenye..

 
Template by suckmylolly.com