January 24, 2011

Facebook Profile Picture yang sangat mudah dan menarik... Jom buat beramai-ramai !



Assalamualaikum !

ramai yang tak berape nak puas hati bile tengok profile picture dekat pesbuk yang sungguh mengannoyinkkan. kan? eleh ! cakap jela tak suke + benci tengok profile picture macam tu. ok jom kite tengok reaksi orang orang kat bawah ni :

mangsa pertama 


mangsa kedua


da tengok reaksi mereka? haaa nampak kan? betape mereka tak suke dengan profile picture yang baru tu. first time aku tengok profile picture aku jadi buruk camtu memang pun dulu aku hangen jugak la. sangat sangat la tak lawa. tapi berkat kekuatan dan kesabaran aku finally aku jumpe jugak solutionnye. tu pun di sebabkan aku tengok dekat SINI dan SINI

hoyeah ! finally dapat jugak aku merealisasikan impian aku. kesian Mark Zuckerberg sebab kena maki hamun dengan pengguna pesbuk ni. its ok Mark. kau tak payah la nak tutup pesbuk ea. nanti aku belanje kau makan sebulan. HAHAHA *ayat merayu tak boleh blah !


tadaaaa ini lah hasilnyaaaa...


jadi... ingin merealisasikan impian anda seperti saya?

sila keliks PIC SCATTER. mudah bukan?

SELAMAT MENCUBA !


Photobucket

20 kiss(s):

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

i hate facebook now :(

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

same la kite...

hamzah ian said... [Reply to comment]

facebook mcm ntah pape dah. .ahha

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

tau takpe..tak suke !

merahitujambu said... [Reply to comment]

waa...lama2 dh biasa dh dgn profile baru..tapi x suka juga..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

eheee..da biase da..tp mmg tak suke jugakkkkk !

myravea said... [Reply to comment]

Wuwuwu..myra pon mangsa keadaan jugak..huahua..boleh try gini, cun skit.. :D

Nobita Sensei said... [Reply to comment]

mari kita buat reformasi di kedutaan US pasal fesbuk.

zey said... [Reply to comment]

ok, baru taw ni..boleh try lah nnt. tengs!

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@myravea

try la..sure comel..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Nobita Sensei

HAHA !

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@zey

try la..ur welcome dear..

mie said... [Reply to comment]

tolong buatkan boleh?
heheheee

♥e'in♥ said... [Reply to comment]

ana mmg kreatif ek.. ;p

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

seriusly smart.. tp sy hide gambar yg kena tag.. hehehhehe

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

tak cantekkkk daaaaaaaaaaa fb baru

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@mie

boleh je...

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@♥e'in♥

ne ade ein..biase2 jek..application ni sng je nk buat..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Ain Zulaikha

yup..ana trus remove kot..menyemak je..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@miss lolly a.k.a luvfareda

mmg pun sis..ta suke tau !

 
Template by suckmylolly.com