September 07, 2010

| my shayangness | terkilan sebab tak dapat buka puasa same same |


salam dari farhana fabulous

entry kali ni saje nak menyatakan kesedihan dihati. saye sangat sangat terkilan. sedih! geram! sume ade! semalam saye sungguh excited sebab nak buke same same dengan my ex schoolmate time form 5. and tetibe last minute ade hal yang memang betul betul tak bule elak. tetibe my adek nak gune kete. what! terase macam tersentap disitu! so, saye tak dapat la nak mengjoinkan diri dengan mereka mereka T___T. sedih yang teramat sangat. da la susa jumpe kan. then tak dapat lak nak buke puase sesame. naseb baek mereka mereka da upload sume picca kat fesbuk. so bule kongsi kegembiraan tuh. so saye pun nak kamu semue berkongsi kegembiraan tuh dengan saye. acceh!

okeh ni antare beberape picca yang telah dicurik oleh saye drpd salah sorang my fren punye fesbuk daia. dear sori ye sbb aii curik picca u! lebiu! 

tu die muke owner yang picca die saye curik. sile lihat yang pakai shawl biru okeh
from left : sue aida fiza
muke lemah sumenye before buke puase
paling lame tak jumpe yang kanan sekali tuh : anis liyana 
time to go back. sume perut da kenyang. suke hati sume!

okeh itu sahaje preview untuk kali ni. besh kan? kan? tapi saye sedih tak dapat nak join. sorry gurls. i really really cant join uolls. next puase kite jumpe lagi okeh? actually ade ramai lagi yang tak dapat joinkan diri macam saye. sume ade hal masing masing T__T.
mish uolls much much! muah!

babai


4 kiss(s):

thyYunx said... [Reply to comment]

wahhh..nsb kte ssme tp xsrupe..
y kmi pnye asyk cncel jep smpi tpkse jmpe plak tym raye..
huh..rmdhan xsmpat jgk..cdey:(

lisa surihani said... [Reply to comment]

@thyYunx

haha..takpe.the next puase mesti nk join..if pjg umo la..okeh la tu raye..bule collect duit raye skli kan?:)

Tqa said... [Reply to comment]

Hai farhana. comey btol blog u! Suka! Suka! :D salam kenal, ok.

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@Tqa

tQ tqa..

 
Template by suckmylolly.com