September 24, 2010

random entry


salam dari farhana fabulous

monink sume. awalnye saye bangon arini. haha. actually bangon awal awal ni nak pegi library. tapi kan rase macam malas la pulak. padahal next week ade presentation. malasnyee! takde moOd takde idea segala galanye takde. badan letih gile. sakit kaki sume adela. sebab tu la malas jek rasenye nak bertapak ke library tu -___-'. al maklumla baru balek dari camping kat ulu gombak. memang besh gile la. sangat sangat sempoi and relax. picca akan diupload for the next entry okeh. now picca takde pade saye.

memang lame gile tak hapdate belog ni kan. banyak benda yang saye terlepas. tak dapat nak blogwalking kat belog uolls. bukan ape. busy mengalahkan PM. yes im busy! very very busy! yela kan da start presentation and assignment. banyak benda nak kena buat. student kan. lain la kalau da keje. tu busy lain pulak jadinye. hehe. bukak belog nak tulis entry pun macam da tak sempat. ape lagi nak bace belog uolls T___T

tapi takpe. nanti bile saye free saye akan menjalankan tugas saye semule sebagai blogger yang berjaye. chewah! poyos gilos! sekarang ni memang tak bule nak hapdate belog selalu. cet! macam la ade orang nak bace belog kau. tu depends on orang kan. nak bace dialu alukan. taknak bace bule get lost la kan. emo betol! just joke ^___^

Quotes Myspace Comments

Quote of the day
macam da panjang jek tulis. padahal takde idea. okeh la. nak berangan jap. nanti da abes berangan baru sambung hapdate belog lagi.

babai


0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com