September 21, 2010

sorry for sis liya


salam dari farhana fabulous

sekian lame blog ni berhuneymun. so abes huneymun kena la sambung menghapdate belog. bukan taknak hapdate belog tapi line bb kat rumah sangat sangat slow gile vavi. so lembab sangat better tak payah hapdate belog kan?

taknak membebel panjang. cume nak say sorry kat sis liya sebab lambat gile amek award and jawab tag dari die. sorry sis! lain kali saye tak buat lagi. pwomish! hehe. so seperti yang dijanjikan.
tadaaaa...

task yang pertama

FIRST AWARD

da dapat award kena jawab soklan okeh?

apa yang bermain kat pikiran u sekarang ni?
nak tido sebab esok ade klas pagi.. malasnyee!! mencikkkk!!!

apa nick u?
suke gune nick jenna jehan. nape? adela.. hehe..

3 orang yang spesel dalam hidup u?
my mom my dad my siblings
(sorry terlebih 3 orang)

present yang u impikan yang paling spesel?
nak kereta BMW yang the latest punye.. demand sungguh!

blog mane yang u suke tengok?
blog yang entry die besh gile!

SECOND AWARD

the most friendly follower gitu!
tenkiu sis..

task yang kedua

da amek award now jawab tag dari sis liya pulaks. omg! banyaknye!

who sleep in bed next to u?
me alone. ade sesape nak temankan tak?

what are u doing now?
tengah jawab tag dari sis liya

what kind of kueh raye did u make?
takde kot. sebab tak suke buat kueh. hehe.

best day of the week?
thursday till sunday (sebab takde klas)-oOps terlebih hari pulaks

what really creepy?
ape ek? still thinking..

wat's ur current fandom/obsession/addiction?
my lappy

wat are da colour of ur baju hari raya?
colourful macam rainbow

wat are u eat for breakfast today?
tak sempat nak bekpes T___T

wat diz ur aim for diz hari raya?
opkos la duit raye.. i loike!

wat was the last thing u bought?
topup

wat was da coolest thing u have seen recently??
notink cool kot

does da cool thing above effect ur mood?
nope. sebab tak jumpe benda yang cool tuh

wat is ur zodiac sign?
opkos aries!

do u wanna to learn other skills?
nak! nak! 

where are u now?
bilik yang gelap gulita. tatotnyee!

if u could meet anyone now, who u could meet?
orang yang saya admire time form 1

wat sumtink u'd like to say to sumone rite now?
sambong esok jela cakap. feel sleepy la.

wat are u looking forward to?
the real love

say sumtink to person who tagged u?
tanks sis and i've done! hoyyeh!

teringin nak tag dekat lionteen
sila amek award and jawab tag dengan ikhlas okeh?


babai
(mata tak bule tahan lagi da)
zZZzzZZZzzzZz

1 kiss(s):

cik lya said... [Reply to comment]

hee...tak pe..sis paham..nak raye..kan..hee..nite dear lyuvly lil sis :)

 
Template by suckmylolly.com