September 01, 2010

3rd award | the cutest blog award


salam  dari  farhana fabulous

pade hari ini saye ingin mengumumkan bahawe saye akan mengambil award yang telah diberi oleh cik 
COYOTITO AIMD 
iaitu
 THE CUTEST BLOG AWARD 
tenkiu cik coyotito AIMD sebab bermurah hati nak bagi award yang cukup bermakne bagi diri saye ni. saye amat hargai pemberian anda itu.poyos gile kau nih! eh sesape nak tengok belog die picit name kat bawah ni

Photobucket 
ni lah award yang comel tuh
memang comel kan?

AN AWARD FOR THE BLOGGER WHO'VE A WONDERFUL BLOG
ade syarat syarat penyertaan tau if nak dapat award ni :

. wajib jadi follower DUNIA TYRA .
. mestila belog yang wonderful .
. jawab soalan yang berikut . 

**********

a) siapa orang yang anda sayang?
my mom & my dad. lebiu ol!

b) adakah anda rasa blog anda cantik?
tak kot. sebab belom sempurne lagik

c) nyatakan ciri ciri blog yang terbaik bagi anda.
comel kreatif best

now saye nak tag pade 5 orang yang belog die sangat sangat cantik


pade name name yang ditag sile amek award yang berharge dan termahal ni.

babai

1 kiss(s):

Sofia MNasir said... [Reply to comment]

Hai. Apa khabar? Btw kita tak pakai coyotitoaimd dah. New year's coming!

 
Template by suckmylolly.com