January 13, 2011

couple biarlah sampai kawen janganlah couple main-main...



Assalamualaikum !

goodnite everyone. malam ni aku tak dapat la nak tido even esok kelas aku start pukul 9 pagi. maybe sebab aku da tido siang tadi kot. pasni taknak la tido siang lagi T_____T. so disebabkan aku tak dapat tido ni aku nak hapdate satu entry yang menyebabkan aku tersentap sekejap (?) hebat sangat ke title post ni sampai aku pun tak boleh nak tido? rasenye tak kot ! *mule buat ayat pasrah* tapi takpela. ade aku kesah? nehi ! nehi !

ade orang couple sebab :

RASE SERONOK BILA DIRI DISAYANGI. macam lagu UKAYS tak? okeh macam ni la lebih kurang. die rase bile ade orang sayang dunie macam heaven sangat. bunga bunga cinta sana sini. sanggup meredah lautan api la sanggup terjun bangunan la. cube try buat nak? kunun kunun orang lain tak boleh kacau hidup die. bangga bila orang taking care kat die. macam la die sorang kan? 

MEMUASKAN HATI SENDIRI. ni macam contoh bile dapat boipren kaye. kalau da kaye tu memang sangat sangat la puas hati. mane taknye segala-galanya disponsor dari hujung rambut sampailah hujung kuku kaki. emas kat badan dah berkati kati da beratnye. tak cukup lagi? masih tak puas hati? meh aku tempeleng kau ! grrrrr~

MENUNJUK-NUNJUK DIRI SUDAH BERPUNYA. bangge la tu si Jenab tu ade boipren hensem. macam la boipren die hensem sangat. muke je hensem tapi sengau. erk (?) macam tu la lebih kurang. harapkan muke jek hensem buat ape kan? nanti da tue sume kendur gigi pun berterabur. so tak payah la nak tayang boipren tu hensem. kan? kan? kan?

RASE DIRI LAKU DAH HAWT. ape kalau takde boipren tu tak hawt ke? siapa cakap? meh sini kite main tarik tarik rambut. HAHAHA ! wei mane kite boleh jual murah kat orang. kau ingat senang ke nak buat SALE? kalau nak diskaun tu pun janganlah letak 100%. letak la 10% dulu ke 20% dulu ke.agak agak tak laku kan baru la turunkan harga tu. keh keh keh !

NAK SEX #*(@&%_!+=^. betol tak? tu hangguk hangguk kepale tu betol la tu. hello der kau jangan tipu okeh ! time romen syok je kan? jom kite main tekan SINI.



-----------------------------

zaman sekolah dulu memang heaven gile. zaman sekolah la zaman yang femes dengan puppy love. tak sah la kalau kat sekolah dulu takde kenangan puppy love ni. kawan kite couple kite pun sibuk nak couple. kawan kite dating kite pun dating jugak. kalau pegi sekolah je semangat muke berkobar kobar. tak kire la si mamat ni mate juling ke ape. tapi kalau da cinta ape boleh dikata ye tak? time rehat pegi kantin sesame. lepas tu kunun kunun belajar sesame. u ajar i, i ajar u. padahal niat nak dating. tak jumpe sehari boleh kena sawan vavi. lepas tu tulis la surat lipat kecik kecik. nak lipat surat pun ade care die. bukan main cincai je nak lipat surat bagi kat boipren ke girlpren. before balik dapat surat. letak la coklat sebijik dua bawah meja. takpun selit kat buku. begitu la kisah puppy love zaman sekolah dulu.

bile da makin besar kite akan mule pikir yang kite akan cari sumone yang betol betol kite sayang. tak macam zaman sekolah dulu. kite akan buat yang terbaik untuk couple kite kan? masing masing akan pikir pasal mase depan. nak buat anak sebanyak yang mungkin la kawen nanti nak pakai baju yang bling bling yang boleh silaukan mate orang la nak honeymoon kat bulan la macam macam la kan. tu bile pikir pasal mase depan. kire tu macam betol betol siyes la. tak macam zaman sekolah dulu. janji nak sehidup semati tapi habis sekolah je tak sempat nak sehidup ape lagi semati. HAHAHA ! bile relationship makin siyes mule la bawak jumpe parent. dapat mak mertua macam dalam cerita IBU MERTUAKU hambek kau sebijik ! 

p/s : satu hari kite akan lalui jugak life macam tu...

mate da mule stim so nak tido laju laju. ZzzzzZZZzzZzzzzZ
Photobucket

22 kiss(s):

Detik-detik Itu said... [Reply to comment]

macam pengalaman empunya diri jer..hhhaha

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

uit..takdela byk pengalaman..org punye pengalaman byk la..huhu..

bantalbucuk said... [Reply to comment]

ana..macam tau je tulis surat, bagi coklat, lipat surat kecik2, semua2 tu..haha

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

saya kapel sebab leh manje2.

NuR 'aQiLaH said... [Reply to comment]

sentapsentap. erk*

kehkeh

cik lya said... [Reply to comment]

betol syg..wajib setia n pikir mase depan :)

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bantalbucuk

tu sume zaman zaman jahiliah ika...

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Encik Psychopath

if tak couple tak leh bermanje kan..alasan yg munasabah di situ..hehe.

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@NuR 'aQiLaH

hehe..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@cik lya

agree wit u sis !

merahitujambu said... [Reply to comment]

betul3..rasa suke bila di sayangikan

ARC™ said... [Reply to comment]

dik oi. posting bground jgn buat transparent...xleh baca :(

faradeeba said... [Reply to comment]

pehhh teringat kngn masa main tulis2 surat cinta time skolah dulu2.
skrg hnya mmpu terglk.
klakar kot.
ayat sume tk boleh blah. puitis hbs.

*nak gelak lagi lah*. :P

Husna Lana said... [Reply to comment]

ahahaha suka part nak lipat surat pun ada cara ! :D

::deebaadeeboo:: said... [Reply to comment]

hahaha..dulu dulu..klaka..

tp klu kapel skrg mmg kne pk jaoh sikit smpi kawen..kannn

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@merahitujambu

yes dear..memang rase disayangi..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ARC™

bro..ape yang tak dpt bace?? cam plek je..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@faradeeba

sgt kelaka okeh zaman sekolah dulu..nak blek zaman tu T___T

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Husna Lana

cam comel je kan lipat surat tu..ntah pape ntah dulu..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@::deebaadeeboo::

zaman skrg harus pikir smpai kawen...sebab kite makin lame mkin tue..

ANATI SOKI said... [Reply to comment]

heheh.. setuju!! time muda muda.. suka ja nk kapel2.. tp bila dah besar.. nk kapel2 nk sms 24jam mcm zmn skolah menngah mcm borink giler.. hehehehehT___T

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ANATI SOKI

makin lame makin busy la anat..dulu sekolah tahun honeymoon memanjang..

 
Template by suckmylolly.com