January 06, 2011

kachak luar kachak dalam kachak dengar sini....



Assalamualaikum !

apekah perasaan anda jika diusya oleh seorang lelaki yang sungguh dan teramat la kachak? kachak sehinggakan anda tidak dapat tidur dengan lena sekali. kachak sehingga membuatkan anda tidak lalu untuk makan. kachak sehinggakan mandi pun tidak terasa basahnye. apakah perasaan anda? adakah anda angau? gila bayang? atau sememangnya anda gila (?) 

soalan : PERLU KE KACHAK DALAM DIRI SEORANG LELAKI ?
(sila pilih jawapan yang paling sesuai)

a. PERLU
b. TAK PERLU

kachak tu merupakan suatu perkara yang sungguh subjektif. seseorang yang memiliki wajah yang kachak merupakan manusia yang sungguh bertuah sekali kerana mereka mungkin digilai oleh kebanyakan wanita di dunia ini. wow ! teruja tak anda sebagai lelaki kachak?

tapi AWAS ! sila berhati hati dengan lelaki yang mempunyai wajah yang KACHAK ! kerana......

1. lelaki kachak kebanyakannya playboy atau kasanova. macam geli pulak aku guna word kasanova tu. haha ! takpun lebih tepat lagi digelar buaya darat. lelaki lelaki inilah yang mampu mencairkan wanita dengan hanya mempunyai mulut yang sungguh manis. wah gitu ! pena rase ke mulut die manis? choii ! maksudnya kat sini bila si lelaki kasanova ni bercakap mereka mampu membuatkan wanita menjadi angau dan wanita tersebut sanggup melakukan apa saja demi mendapatkan perhatiannye. padahal tujuan sebenar lelaki tersebut adalah untuk mempermainkan hati dan perasaan wanita itu. annoyink kan laki camni. grrrr ! die ingat die hensem boleh die mainkan persaan orang? die ingat Barbie Doll ke ape ? watahellyou !
dengan nyah pun kau jadi kan? memang buaya betol la !

2. lelaki kachak tapi bukan semua tau lebih sukakan kaum yang sama jenis dengan mereka. oOps ! betol ke? tak caye? cube korang bayangkan tibe tibe ade satu time ni korang terserempak dengan lelaki hensem la kunun kununnye. korang try la kenyit kenyit mate dengan mamat tu then ape respon die? adekah die kenyit mate kat korang semula? mesti tak la. sebab da terang terang la die ingat korang gile. hahaha ! ekceli tak semua laki tu GAY. tapi kebanyakan yang GAY terdiri daripada lelaki yang hensem atau kachak ni. sejauh mane kebenarannye? tapi sayang kan. da la hensem tibe tibe GAY pulaks. sile keliks SINI.
memang aku reject kau awal awal ! annoyink gile...

3. kebanyakan lelaki hensem ni jadi anak anak ikan datin datin hawt ! auuwwww.. geli nyah ! yang datin datin ni pulak gedik semacam macam terlebih sangap kan? ini realiti okeh bukan aku suke suke ati nak cakap. nak duit semua boleh buat kan? halal haram belakang kire yang penting duit masyukkkk. siape taknak kan? da la makan tanggung b***k cangkung. yang si datin ni pulaks ape lagi. suke kemain lagi kan. siape taknak jejaka muda lagi bergetah. badan berketul ketul punye. sekali angkat gune jari pun boleh. haha !

so ape pendapat korang pulak? tapi tak semua lelaki kachak macam sebab sebab kat atas tu tau. tapi kalau nak kachak pun biarlah kachak luar dan dalam kan? means biarlah baik hati, sopan santun, jaga agama, hormat orang yang lebih tua dan yang penting sekali mesti lelaki sebenar ! tu penting okeh. memang perfect la ciri ciri lelaki idaman aku. ade ke orang yang macam ni? kalau ade nak cop satu boleh? teehee. 
oh ! i was so touched ! hensem kan David Archuleta pakai baju melayu ni. kalaulah jadi pakwe aku..... 

tapi kachak tu bukanlah suatu perkara yang penting bagi sesetengah orang. sebab muke kachak tapi hati busuk pun tak guna jugak kan? korang perasan tak bile pegi shopping mall ke or sumwhere else then terserempak la dengan mamat hensem gile ni kan. tibe tibe bile tengok aweq die biase je kan? means takde la cantek macam HANIS ZALIKHA kan. korang jangan jelesh tau maybe tu rezeki die. jangan la pulak balik rumah hentak kepale kat dinding kuat kuat sebab jelesh dengan aweq mamat yang korang jumpe time shopping tu pulaks. redha je laaa kan T______T
( cet ! ayat pasrah...)

p/s : nak kachak tu biarlah luar dan dalam..
p/s/s : nak cari biarlah yang tak hensem tapi hati kasi baik punye..

till then. xoxo 

Photobucket

10 kiss(s):

Fairuz Fazilah said... [Reply to comment]

hahaaa. pandai tulis entry :)

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

fairuz : tanks dear..

bantalbucuk said... [Reply to comment]

ana..gamba yang nyah tu memang terbaek la..hehe ;p

azalia hjsalleh said... [Reply to comment]

i susah na percaya kat laki skrg
kalo kawin boleh la

cik lya said... [Reply to comment]

btol2..tapi mane ana dpt fakta tu semua haa hihi

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bantalbucuk

haha..tanks ika..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@azalia hjsalleh

btol tu..kite xbule pecaye kat laki sgt..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@cik lya

tu bukan fakta tp mmg kite nmpk kt skeliling kite..

Encik Tikus said... [Reply to comment]

wahaha yang cium mulut tue geli ! xD

apezs shah said... [Reply to comment]

wanita mana yang tidak suka dipandang oleh lelaki kacakkan hehe...


apezs dah follow here..;)

 
Template by suckmylolly.com