January 19, 2011

Yang Mana Satu Idaman Kalbu?



Assalamualaikum !

Hye my beloved readers. lame suda tak jenguk belog kesayangan rupa rupanya da bersawang da. pfffffttt ! pagi ni aku saje je bukak formspring. banyak jugak la questions yang aku tak jawab. macam soklan exam pun ade. bukan taknak jawab tapi tak sempat nak jawab. okeh kat bawah ni adalah kotak formspring aku yang aku letak kat sidebar belog ni. if sesiapa yang takde belog boleh la pegi dekat http://www.formspring.me/farhanafabulous. ade pertanyaan boleh tenyeh soklan yang agak agak aku boleh jawab je. pandai pandai la korang. KEH KEH KEH


then tibe tibe ade satu soklan bunyinye macam ni :


macam nak cari jodoh pun ade gak kan. this question requested by sumone. macam menarik nak jawab. KAHKAHKAH ! sumtimes kan kite malas nak jawab soklan ntah hape hape ntah kat formspring tu sebab soklan tu kadang kadang memang merepek meraban. am i right? tak betol pun hangguk jela. teeheeee. sebab ape aku berani jawab soklan ni? sebab aku single so tak kesah la kan nk pilih yang camne kan. lain la kalau da ade couple so memang kena terima seadanya la kan. tapi kalau da die jodoh kite even camne pun die kite harus terime die. 

-----------------------

JAWAPAN : GUY YANG PAKAI SPEC

pada aku la kan bile tengok sumone (GUY) not GAY okeh aku lebih prefer pade yang pakai spec. sebab nampak macam mereka sungguh comel. comel tang mane tu? aku pun tak tau nak describe comel tang mana but they are really cute u know. siyes tak tipu !

then aku tengok diorang ni cool je. even ade la nampak sedikit macam blur. KAHKAHKAH ! tapi dengan spec yang ade kat muke diorang tu menampakkan diorang cool sangat. kalau time dating die lambat nak marah pun tak jadi. sebab tak sampai hati. itu contoh sahaja okeh !

selalunye ape yang boleh kite kaitkan dengan spec? orang yang pakai spec ni nampak macam bijak kan even realitinye takde la sebijak Albert Einstein. kire macam kalau kat sekolah dulu orang yang bijak selalunye orang yang nerd. yang menghadap buku 24 hours. kan? kan? 

comel...cool...bijak...complete kan?
source : google

p/s : tak lame lagi aku akan meninggalkan zaman contact lense dan akan kembali ke zaman cermin mate. sebab my dad da warning tak bagi lagi pakai contact lense T______T tapi kalau pakai curi curi takpe kan?

till then. xoxo  

Photobucket

14 kiss(s):

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

fuh.. formspring dlu ase cam best. tp skang mls nk jwb2 soalan. hahaha :D

pkai spec cumey tau. wpun nmpk nerd :D

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Puteri Iqa Izyan

yes dear..comel tau if guy pakai spec..cute sgt !

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

pakwe saye berspeqqqqqqqqqqqqq kot :P

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@miss lolly a.k.a luvfareda

ecehhh sis..abg fahrin da pakai spec ke??hihi..

lassiegewdix said... [Reply to comment]

kite sameee .
suke yang pakai spek .
nmpk mcm gerammmmmmmm jep kan ?

Ery Farieha said... [Reply to comment]

kenapa ayah tak bg pakai CL?

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@lassiegewdix

uit gerammmmmm tang mane tu....? hehe...

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Ery Farieha

power mkin naek..dats why la...

aleen aiden said... [Reply to comment]

hee.comel jugak pe org yg pakai galsses nih..kan3? :P

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

memang..mereke cute !

Zulfahmi Abidin said... [Reply to comment]

hahaa.ko ckp pasal nie aku baru igt aku pon ade fmspring.^_^// system cari jodoh yg baru la skrg nie kan.hehe

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Zulfahmi Abidin

so ape kata gunekan fspring utk cari jodoh.. HAHA !

ANATI SOKI said... [Reply to comment]

ahaha.. setuju.. formspring anat slalu dpt soklan tah pape.. heheheheh

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ANATI SOKI

tu la kan...ntah hape hape ntah soklan..

 
Template by suckmylolly.com