March 08, 2011

Wanita adalah miracle dan kaum lelaki patut menghargainya....



Assalamualaikum !

Hye everyone ! meet again yaww ! tau tak kamu kamu hari ni hari apa? hari..... yang.... ceria ! yey ! eh eh bukan la. memang la hari ni hari yang ceria tapi hari ni merupakan HARI WANITA yang ke 100 tahun yang disambut pada tanggal 8haribulanMac every year. betapa bangganya kita sebagai kaum wanita di dunia ni sebab dapat menyambut HARI WANITA kan? lelaki takde hari yang spesel macam kitorang ni. diorang tak payah sambut HARI LELAKI sebab diorang tak SPESEL ! (saje higlight kan bagi nampak sikit) KAHKAHKAH 

kamu kaum lelaki selaku abang abang yang terhormat sila dengar sini baik baik. cik abang semua kena la hargai kaum yang berlainan jantina anda tak kira la nenek anda ke ibu anda ke kakak anda ke adik perempuan anda and siapa siapa jela. janganlah bersikap kasar terhadap wanita. Keganasan adalah membunuh ! ingat tu sayang sayang semua. JANGAN MENGGANAS okey? teeeheee...


wanita dengan air mata memang tak dapat dipisahkan aite? sebab apa diorang sanggup menitiskan air mata darah? sebab air mata tu free je. bukan kena bayar pun kalau keluarkan dari mata. betul tak? ok fine ini serius okeh. sebab sebab wanita menitiskan air mata :

1. mencuci mata 
2. mengurangkan stress
3. tanda keinsafan
4. sebagai ugutan emosi
The world stops at the moment when women cry
source : Mujahidah Muslimah  

lelaki pulak konon konon taknak nangis sebab nanti jatuh ego diorang. betul tak? eleh padahal nanti masuk jamban nangis la kau puas puas. kan? T______T 

                                                                                                                                                                                                   with ♥ 
Photobucket

12 kiss(s):

bantalbucuk said... [Reply to comment]

ana..suka part kenapa lelaki tak menangis tu..haha..anyway..

SELAMAT HARI WANITA...!! ^_^

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

haha..tapi mmg sebenanye laki camtu pun ika..

♥e'in♥ said... [Reply to comment]

skmt hari wanita syg.. =)

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

hepi women day ein..

::deebaadeeboo:: said... [Reply to comment]

JANGAN MENGGANAS????????hahaha

yeke,hr ni hr wanita ke..br tau..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

hye diba..takleh jd wanita la ko ni..haha..

misz FaTiN said... [Reply to comment]

wanita itu sangat indah.. ececece..hehe..
tol x?.. :)

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

ok sy hargai. tp hari lelaki sedunia siapa nak rai ?

syamimi fatin said... [Reply to comment]

yeay suka.. women are miracle... air mata tu jugak mndtgkn kesihatan yg baik pd kita. fakta bc mana ntah

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@misz FaTiN

sokong fatin 101%..hehe..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Encik Psychopath

laki tak payah rai sebab diorang tak spesel..jgn jelesh !

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@syamimi fatin

untungnya kita jadi wanita kan?

 
Template by suckmylolly.com