August 09, 2010

|asal muke hensem jek GAY?|


|.salam to all my readers.|

very the hawt topik..!
sebelum tuh aku nak tanye.
betul ke orang2 yang hensem ni GAY?
aiyoO sape2 yang rase diri die hensem, berhati-hati la ye.
mungkin anda akan dicop GAY!


ni gambar sampingan ye. i know my edward tak GAY

aku pelik la.
zaman sekarang ni da makin ramai orang GAY.
kadang2 aku terpikir gak if ramai orang GAY kat dunie ni nanti yang pompuan2 nak kawen dengan sape?
takkan nak kawen dengan pompuan pulaks kan?
nanti bertambah la LESBIAN.
uish. jangan la macam tuh.
nak buat sumtink tuh kena la ingat tuhan sikit.

Allah kan da jadikan kite ade laki ade perempuan.
so nape tak nak gune kan kesempatan yang ade?
bile buat entry nih tibe2 buat aku terpikir jap.
aku nih da la tak couple lagi.
takutnye silap2 haribulan yang aku couple tuh GAY. wtf!
takmo2.
im straight okeh!

kebanyakan orang2 GAY sekarang nih couple dengan pompuan sebab nak kalis yang die tuh GAY.
ade ek orang macam tuh.
aku ade gak la experience sikit2
kebanyakan cite yang aku dengar la kan,  orang2 GAY ni terdiri drpd doktor, lawyer, engineer.
wallawey! gile la!
sume yang professional tuh.
tapi tak sume okeh!
aii kate kebanyakan kan?
sile rujuk baris keempat perenggan ke 4 okeh!

morale of da story : hope sangat orang2 yang rase diri die GAY tuh bawak2la insaf.
banyak lagi pompuan kat dunie nih yang kesunyian. macam .......teeeet!
aii xcakap sape2 okeh. entry ni public!
jangan lepas nih orang2 GAY datang terjah aku pulak.
sorry der!

to my fren (name dirahsiekan) : nak pilih couple kite kena tengok dulu latar belakang orang tuh.
nanti if kite da sayang gile vavi kat die tup2 die GAY. takut kan...kann..?

hoyeh! da abes da aku buat entry untuk hari ni.
hope enjoy reading this entry!

|.babai.|



5 kiss(s):

hnyyCHA said... [Reply to comment]

payah jugak gituu.
takpe2,sblm kapel kite tnye dekat lelaki.
kamu gay ka? agagaaa.
mcm lelaki,bila nak kawin dgn perempuan.
lelaki akan tanya kite ni still ade dara ke?
ahaha :DD

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

yeah..i stuju!

mizzbutterfly said... [Reply to comment]

dunno why ramai yg gay itu handsome kan... rase nk pergi kat dorank..nk cubit dorang n ajak dorang kawen..ehhehehe

miss miss said... [Reply to comment]

what a waste kn. da hensem,kiut, tomey tp gay :(

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

tu la..so kesimpulannye jgnla cari yg gay.cr yg baik hati ok what.:p

 
Template by suckmylolly.com