April 26, 2010

.busan sambil menghapdet belog lagi.



Girl With Balloons

uit2...lamenyee aku tak menghapdet belog...windunyee shaye same kam0o...yela 2 ari tade wireless...wat the fish betol la wreless kt um ni...aku geram betul la...time exam sebok plak ade wireless...bile ngah free cam hampeh...bayar jek mahal...wreless macam g*****g...tapi selame dua ari tade wireless tula aku bace note2 for my next paper...tula hikmahnyee agaknyee...tapi selame tade wreless aku pun xsempat sangat  nak concentrate bace note..yela tibe2 jek aku ditimpa fever...haih...macam2 hal yg jadik kt aku nih...lepas duit rm50 aku malayang beli ubat barula ok sket temperature badan aku nih...so skunk kenela betul2 stabil barula aku concentrate study...aku saje jek hapdet belog aku nih sebab ngah busan..nak tito tapi xnantok plak...so aku pot pet jela kt entry aku kali nih..hehe..oteh la...bubye..



0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com