April 21, 2010

.for all gals outside.




dear readers...

topik hawt pada kali ini yg aku nak share ngan korang ni adela tentang  LELAKI



"PEREMPUAN"

nape ak ch0ose dat w0rd??okey 1st of all sebab aku nih p0mpuan la..lagik mau tanye..ehee..2nd sebab w0rd tuh interestink la bagi aku..so tetibe rase nak share inf0 nih ngan korang..especially 4 all those gals outside..


but if ade la s0me guys nak tau pasal inf0 ni, dipersilekan la ye... are u ready kids??aiiyaii kapten!!


.Perempuan   suka bercakap. Walaupun mereka tak ada apa-apa perkara untuk dikatakan, mereka tetap akan bercakap walaupun hanya untuk membicarakan tentang perkara yang sama berulangkali. Kadang-kadang orang yang mendengar pun dah boleh hafal jalan ceritanya.

:42:

.Perempuan  suka bertanya tentang perkara yang tidak mempunyai jawapan yang tepat . Itu salah satu usaha untuk membuatkan anda rasa serba salah walaupun anda tak bersalah. Terutamanya jika anda lelaki. 


.Perempuan tak ada apa-apa untuk dipakai bila diajak keluar . Janganlah tanya tentang baju yang bertimbun dalam cupboard 5 pintu dia tu. Mesti dia akan cakap, ‘Tak ada bajulah nak pakai’. Oh shut up. You just don’t understand.


:39:

Perempuan suka berjalan dalam kumpulan walaupun hanya untuk ke tandas. Inilah salah satu cara mereka mencari peluang untuk bergosip!



.Kalau seorang lelaki akan pergi untuk 7 hari lawatan ke sesuatu tempat, dia akan pack untuk 5 hari punya outfits dan akan pakai baju yang sama 2 kali. Tapi kalau seorang perempuan
akan pergi untuk 7 hari lawatan ke tempat yang sama, dia akan pack 21 outfits sebab dia tak tahu apa yang dia nak pakai untuk setiap hari kat sana nanti


.Perempuan akan
sentiasa rasa tak selamat tentang berat badan, punggung dan breast size mereka. Mesti ada yang tak kena.

:17:

.Perempuan akan
rasa exited, heaven dan ‘terkawal’ bila berada di shopping complex. Nampak mall macam nampak Brad Pitt.
:43:


.Perempuan
tak suka jawapan jujur bila dia tanya, “How do I look?”


.Perempuan
sanggup memandu jauh untuk mengelakkan possibility untuk sesat kalau guna jalan shortcut.


.Perkara yang paling memalukan bagi seorang perempuan adalah
apabila mengetahui ada seseorang memakai pakaian yang sama atau hampir sama dengan mereka. Tapi pernah tak anda dengar seorang lelaki berkata, “homaigod! There’s another man wearing the same black tuxedo, get me outta here!”



p/s: betul ke x reader sume??ehee....

2 kiss(s):

ain_dira said... [Reply to comment]

memang xske kalo org pakai baju sama ngan kiter lebih2 lagi kena tegur ngan member..haha

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

eheee..tula gurl kn??msti pastu da tanak pakai bju tuh ag..:p

 
Template by suckmylolly.com