April 28, 2010

.first tag from sumone.


baru jek lepas tulis entry..penat tak ilang lagi nih..f0o0oo0ohhh....tibe2 aku terbukak dengan niat saje2 ke atas belog sumone nih...ngah syok2 bace entry die tibe2 ade sumtink yg sangat interestink...i've been tagged by azua..tentiu dear..

sangat soronot dlm ati sebab for the first time aku di tagged oleh sumone dari kawan belog aku...antare syarat2 yg mesti dipatuhi oleh beliau:

pertame: GO TO YOUR PHOTO FILES, SELECT THE 8th PHOTO FOLDER

kedue: SELECT THE 8th PHOTO IN THAT FOLDER

ketige: POST THE PHOTO ALONG WITH THE STORY BEHIND IT

keempat: CHALLENGE 8 BLOGGING FRIENDS TO DO THE SAME

so..the luckiest picca yg telah dipilih oleh aku....

jeng..


jeng..


jeng..


theme: engagement day NADIA & HAZRIN
venue: sumwhere in JB
date: 26 disember 2009

nilah photo yg aku nak story dekat uollss...


*credit to diz picture* i loike...
photo ni diambil semase salah sorang daripade genk aku tunang..kenape aku pilih pic nih??sebab die besh...hehe..tadela..sebab pic nih happening sangat...mcm masing2 kepo ngan cite yg tersendiri..we ollss satu sekolah dulu..name sekolah tuh biala dirahsiekan..hehe..da lepas spm masing2 bawak la haluan masing2..but we ollss still contact each other...so..time engagement day nih la kitorang wat gathering...windu sumenyee..nak sgt balek zaman skola dolu2..lebiu korang~


left (berdiri): ::aida::capika::sue::sida::diba::ana::auni::
left (duduk): ::anis::liyana::nadia::ersha::nureen(yg nyorok kt belakang ersha)::
(tiada dalam ini picca): ::daia::shyma::salina::fiza::ika::ziha::

p/s: kepade name2 yg ade & tiade dalam ini picca uoolls WAJIB au datang time i tunang nanti..


so tula cite yg aku nak share kt uollss...so antare name2 yg kene tag oleh aku:









p/s: kepade name yg ditagged sile jalankan tugas anda..hehe..

~THE END~





2 kiss(s):

..nAd.. said... [Reply to comment]

wah..t'haru i..ehehehe..u nk tunang ble??konpem i dtg pny..ehe..nwy,fween 4 eve..mish u..=)

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@..nAd..

lalink, nnt i tunang ke kawen ke u must come ea..

 
Template by suckmylolly.com