April 21, 2010

.tuka-tuka m0od.





:35:
current m0od 

2 ari lagi da stat final...uwaaaa...aku lom study pape...1 bende p0wn x masuk dalam pale otak aku nih...mate plak nantok..haish apela nak jadi dgn aku nih...da berape ari asek tito lambat jek...da xckup tito mate mulela buat hal...rase cam nak tito ....

:1:

dah tuh pewut pulak rase lapar..ingat lepas lunch nak study jap..kunun2 nye la..ehee....bile tibe lunch time plak mule la pk nak makan ape ek...sebab everyday makan bende yang same...tapi tetibe aku mcm teringin plak nak makan mcd..hehe..

:14:

now...aku nak menghapdet aku punye belog ni...m0od yang bercampur baur mcm ni mulela rase stress..stress..stress..stress..haih..

:17:
tanak la rase mcm nih..mcm hampeh jek..


afta lunch mesti kene ade kesedaran diri okey??tuka kan sume m0od ko pade 

:8:

so..b4 pen off aku nk selit sikit la wish2 khas tok my pren yang nak amek exam jugak...
pade ~iema~aini~aina~fiza~dila~ gudluck okey..jgn asek dok mengadap laptop jek..yela aku p0wn same..

oteh..tata..

:2:




 
Template by suckmylolly.com