July 12, 2010

.diriku ditag lagi.

current mood: borink + kenyang (baru lepas balek dari kfc)

tengah2 dengar lagu teringat plak tag dari sorang blogger fren aku nih..tak laen tak bukan 
MR. IZZUDIN @ DINDANG..tenkiu ye...


Soalan pertama : 
adakah anda rasa anda hot?
hawt xhawt sangat la..tapi hawt ke?ntahla...

Soalan kedua: 
upload wallpaper yang anda guna sekarang

Soalan ke-tiga : 
cerita pasal wallpaper tersebut.
wallpaper tuh mengisahkan tentang sorang girl nih sangat sayang akan reybit die..macam beauty & da beast..

Soalan ke-empat : 
bila kali terakhir anda makan pizza?
bile ek??tak berape nak ingat la..tapi try gak nak mengingat..
rase2nye baru ingat..last makan pizza kat mid valley ngan GENKRONK..:p

Soalan ke-lima : 
lagu paling latest anda dengar.
lagu kat blog nih la..sebab tuh jadikan background music..

Soalan ke-enam : 
apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
bukak pesbuk..tuh jela kot..

Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
tade kot..sebab tak suke orang laen panggil name selaen name yang telah diberi iaitu
NUR FARHANA

Soalan ke-lapan : 
tag lagi lapan orang.
1) diba
2) fieqilah
3) aini
4) fiza
5) caQ
6) dindang
7) laylamessy

Soalan ke-sembilan : 
siapakah orang no. 1 kepada anda?
my buddy..7 tahun satu skola dengan die..

Soalan ke-sepuluh : 
katakan sesuatu kepada orang no.5
cik khairunisa..ko da kapel ke??amboi2..

Soalan ke-sebelas : 
no. 3 ada hubungan dengan sapa?
no.4 la..

Soalan ke-duabelas : 
bagaimana pula dengan no.4?
no.3 la..

Soalan ke-tigabelas : 
pesanan kepada orang no.6
tenkiu lagi sekali sebab sudi mengetag saye..lain kali tag la lagi ye..ehee...

Soalan ke-empat belas : 
kata2 cinta untuk orang no. 2.
suke quote dekat belog die..
CINTA TAK MENZAHIRKAN KATA2..

Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
diorang membe belog aku..jangan lupe jawab tag nih tau..!hihihi..


Soalan ke-enambelas : 
berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.
.my new fren kat belog nih.
.seorang lelaki.
die ade ramai kawan.
.baek ati sebab tag aku.
.student lagi kot.

Soalan ke-lapanbelas : 
perasaan anda semasa buat tag ini.
notink

Soalan ke-sembilanbelas : 
adakah anda tau si razman itu sengal
razman mane nih??razman senior kolej aku tau la..die memang sengal..kahkahkah

Soalan ke-duapuluh : 
gay or less?
agak2??

finished already~



 
Template by suckmylolly.com