July 28, 2010

|| kita tak sempurna di mata orang ||


salam sejahtera diucapkan untuk reader2 sekalian.
hope reader2 sekalian sihat2 jek.

=n_n=

topik entry arini telah dipilih sendiri oleh owner belog ni.
nampak cam simple je kan tapi sangat dalam semantiknye. aceh!
( mentang2 kau belaja bahase )

okeh2 berbalik pade topik.
ade ke sape2 perfect kat dunie ni?
jike ade sile tampil ke hadapan untuk buat satu confession!
haa. ade tak?
tet. mase da time. haha.

mane ade orang perfect kat dunie ni.
tade sorang pun.
even orang tuh kaye gile nak mampuih la kan.
harte sampai bule simpan dalam tanah.
sebab bank da tak bule simpan harte die lagi da.
da limited sangat kan.
tapi sekali nyah!
die banyak hutang keliling pinggang.
kete mewah2 pulak berderet kat depan uma sampai bule buat collection.
tapi rupe2nye kete pinjam takpun kete sewa.
mane la tau kan.

lagi satu bile kite tengok aweq ke mamat ke ni kan.
fuh. gile cumel cam teddy bear!
bule cair gua tengok.
bukan tuh jek siap gado2 nak berebut aweq tu punye pasal.
yang aweq ni pulak sanggup tarik2 rambut nak dapat mamat tuh punye pasal.
sekali mane la tau suare die tersangat2 lah merdu.
hujan turun 7 ari 7 malam tuh.
katak2 pulak besuke rie.
gigil gua nak bertentang mate.
perfect ke tuh?

aku memang la tersangat tak suke orang yang berlagak diri die perfect.
memang rase nak baling batu jek.
kejam tak?
haha.

ingat!
kite tak perfect kat mate orang.
tapi!
kite perfect di mate ALLAH.
sebab die la yang jadikan kite.

enjoy reading this entry

| babai |






3 kiss(s):

Raina said... [Reply to comment]

Semantik tu ape?

Jom join contest klik sini

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

semantik tu maksudnye 'makne'..

::deebaadeeboo:: said... [Reply to comment]

mane ade org perfect..xkn ade punye..xkn..!!!

 
Template by suckmylolly.com