July 14, 2010

.hidup memang tak selalunye indah.






ade ke idup ni selalu indah??
macam tade jek..
tol x??mesti ade satu time tuh kite rase sedih semacam kn??
camtu la pe yang aku rase skunk nih..

haih..time2 camni la feeling nih nak datang..
feeling skunk campur2..
nk cakap pun susa..

nak kate sedih tuh tade la sedih sangat..
nak kate eppy tuh pun tade la eppy sangat..
cume kengkadang feeling tuh tak dapat nak jangke..
unpredictable..

time2 camni la gak nak ade sumone yanng bule legakan feeling kite kan?
pe yang bule buat juz be strong je la..
naseb baek ade membe aku yang 0weyz dengar prob aku..
tanks to her..

tapi pe yang aku nak cakap kat sini no matter what aku da maafkan orang yang wat feeling aku jadi camni..
aku tanak ade musuh ngan sape2..
bia orang buat kite jangan kite buat orang..
tu la yang my mom selalu pesan..

dats all..





4 kiss(s):

cik za said... [Reply to comment]

S A B A R ye:D

farhana fabulous said... [Reply to comment]

=n_n=

att said... [Reply to comment]

hi farhana~
ye, idup xindah sgt..
tapi makin bnyk cabaran makin best.
chill~
=D

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@att

yup.. memang kne byk bersaba kan?

 
Template by suckmylolly.com