July 20, 2010

.mengape malas untuk ke kelas pagi?.



aku rase memang malas gile nak pegi kelas pagi nih..
aku rase macam nak ponteng pun ade gak..
aku rase macam nak suh orang laen signkan attendance aku la..
aku rase macam nak cabut kelas jek..

macam2 aku rase nih..
bilenye feeling yang aku tanak rase nih..
hal0o..kau tuh da final year..
cube la matured sikit..
ni perangai macam budak2 first year..

macam2 yang bermaen dalam kepale hotak aku nih..
malam tadi tito lewat punye pasal la..
kan da ngantuk pepagi bute nih...
haish...feeling...oh...feeling..
tak habes2 ngan pesbuk kau tuh..
sampai lupe daratan yang jarum jam kat atas meja kau da jejak pukul satu..!

nape ek aku malas nak pegi kelas pagi??
di bawah nih la reason aku malas nak pegi kelas..

1. sejuuuuuuuuk gile nak mandi...macam mandi air perigi pulak..
2. nak kene iron baju...if ade bibik kan senang..:p
3. kene naek bas..da la kena berebut..tade bas teksi la mangse aku..

kecoh la kau nih ek..
da2..
jangan nak ngengade tanak pegi kelas arini..

bye2 setan..
kau tak dapat nak hasut aku..
sebab pagi nih aku baek..
adios amigos..

nak mandi..nak mandi..!!!


0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com