December 31, 2010

WishLists untuk tahun 2011... Goodbye 2010...



Assalamualaikum !

hye everyone ! hari ni merupakan hari last kita dalam tahun 2010. tak sangka kan cepat je mase berlalu. and tomorrow kita akan melangkah ke tahun 2011. Goodbye 2010 ! im gonna mish u darling ! tahun 2010 bagi aku adalah tahun yang banyak tinggalkan kenangan suka dan duka. and korang semua pun macam tu jugak kan? kenangan yang buat kita ingat sampai bila bila. semakin kita melangkah ke hadapan semakin banyak cabaran yang kita akan tempuh. and cabaran itu la yang banyak mematangkan kita. aku bersyukur sangat selama 22 tahun aku hidup kat dunia ni. dan seharusnya bila bercakap pasal tahun baru mesti kita ada azam dalam hidup untuk kita jadi lebih semangat betol tak?

WISHLIST 2011

ekceli i've my own wishes untuk tahun 2011. banyaaakkkkk sangggaaaaattttt ! tapi takkan la aku nak list banyak banyak kat sini kan? okeh okeh aku list yang paling utama antara yang utama okeh. jom share nak?

STUDY : 4 my last sem untuk tahun 2011 nanti aku nak buat yang terbaik. selama aku blaja aku banyak sangat main main. tiap tiap sem nak study betol betol tapi hampeh ! tapi untuk last sem ni aku rase aku nekad kot. tolong jangan hasut aku okeh. tinggal lagi 1 sem je aku nak complete my degree. lepas je habis degree aku nak sambung buat master. masih dalam perancangan but depends on finance jugak la kan. hope sangat tuhan makbulkan doa aku. amin !

LIFE : tahun meningkat so umur aku pun meningkat jugak la kepada 23 tahun. wah ! suda tua maa ! hope tahun 2011 aku jumpe sumone yang boleh ubah hidup aku and boleh jaga aku. hope jugak tahun 2011 buat hidup aku lebih ceria tanpa rase stress. orang lain sibuk plan nak kawen tapi nafsu aku nak kawen belum ade lagi. hehe ! itu terpulang pada individu itu sendiri. cet ! sungguh skema ayat kau tuuuu.

BLOG : aku teringin nak ade domain sendiri untuk blog tapi itu just angan angan jek. jelesh okeh dengan liyanaa.com sebab beliau da ade domain sendiri T____T tahun 2011 nanti aku harap aku dapat update lebih banyak entry. and hope siapa siapa yang pena singgah blog aku ni tak serik nak datang lagi and kepada sesiapa yang jadi follower aku, aku ucapkan thanks banyak banyak sangat. aku buat blog aku taknak ade musuh dengan siapa siapa and korang ikhlas nak kawan dengan aku. aku sayang korang ketat ketat 

OTHERS : macam henfon ke lappy ke aku tak teringin lagi nak tuka. tapi macam camera and external hard disk tu akan dipertimbangkan nak beli kalau ptptn aku dapat satu juta. wah ! berjanggut la kau tunggu ptptn kau cecah satu juta. bila dapat duit je mula la pikir shopping mall mane lagi nak serbu kan? oh sale ! waiting for meeeeeeee......

ini tak termasuk wishlist aku okeh !

bye bye 2010 and welcome 2011

p/s : ini merupakan entry aku yang terakhir untuk tahun 2010 T___T. wait for the next entry yaww.
p/s/s : tinggal lagi 4 jam 30 minit nak masuk tahun baru. yeay !

Photobucket

23 kiss(s):

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

hahahahha , tak pe, wish list ni, dari 3 boleh dapat 1.. hehe kalau dapat duit ptptn 1 juta , sy keluarkan kereta sebjik.. mesti punyaaa... hehehe

bantalbucuk said... [Reply to comment]

wah ana..! gud luck untuk wish kamu tu semua ye..syg kamu..hee :D

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Ain Zulaikha

keluakan la 2 bijik and bagi ana satu..hehe..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@bantalbucuk

tanks ika yang somel..syg ika ketat ketat !

syAzAnA said... [Reply to comment]

gud luck bebeh! syaz doakan. aminnn.

cik lya said... [Reply to comment]

epi new year ana comel..banyak btoi wishlist die ye..hihi

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@syAzAnA

tanks sgt2..terharuuuu....

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@cik lya

eheee...nk ikutkan mmg ade byk lagi..hihihi..

Norgadis Labuan said... [Reply to comment]

**@@ Selamat Tahun Baru 2011 @@**

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@Norgadis Labuan

selamat tahun baru jugakkk....

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply to comment]

belajar betul2 ya dara~huhuhu

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply to comment]

cantikla layout..=]

fateen smith kononnya said... [Reply to comment]

Selamat tahun baru yaw :)

azalia hjsalleh said... [Reply to comment]

semoga tercapai hasrat kamoo itu

ALFALORA MOHD MUSTAFA said... [Reply to comment]

gud luck.....awk puji blog sy..padahal awk nye blog lg lg lg bes...ajar sy smthng leh x?

ANATI SOKI said... [Reply to comment]

ngeee.... manyaknye wishlist!! hehe.. anat punya wishlist untuk 2011.. nk angkut dslr sebijik. :)

ijatnuar87 said... [Reply to comment]

ptptn 1 juta,bayar balik pom 1 juta...hehehhe...smoga2 wishlist tu tertunai,hehehe

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ciK LyndaWawa igUana

tanks..mesti belajar betol2...hihi..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@fateen smith kononnya

u too yaww !

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@azalia hjsalleh

tanks..amin ! kamoo juge...

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ALFALORA MOHD MUSTAFA

blog ni biase2 je..hehe..ajar pe ea??

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ANATI SOKI

wah anat nk agkut dslr?? beshnyeee !

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ijatnuar87

amin !! doakan tau...

 
Template by suckmylolly.com