October 21, 2010

da tak gile lagi da!


salam dari farhana fabulous

hye2 semue. macam mane arini? da lunch ke belom? hope uolls da lunch okeh. saje update entry petang2 macam ni. lepas makan je mesti mate stim. da bagi hint da nak pejam2. so b4 mentidokan diri saye nak update dulu entry yang tak seberape ni. 

just nak bagi tau yang belog saye DA TAK GILE LAGI DA! ye. belog ni da kembali normal. da tak senoneng lagi da. hamboi! bahase tak bule blah! haha. haa nak story la ni. ade beberape blogger dekat my blog bagitau tau yang die tak bule nak komen dekat post entry saye. what! terkejut gak sebab tak pena tau pun yang tak bule nak komen2. so cepat2 pegi setting tengok pape yang patot yang telah menyebabkan belog saye senoneng dan gile! rasenye sume da betol da setting. taktau la pulak kan part mane yang salah setting. 

soO saye pun amek la step yang paling simple untuk menyenangkan pengomen saye mengomen kan. so terpakse la setting untuk jadikan pop out window bile nak post komen. yang sedihnye kan tak bule lagi nak santekkan komen box tu. jelesh tengok komen box orang laen yang tiut2. da tu nak buat macam mane kan. TERPAKSE! T___T nak komen cube keliks macam pic dekat bawah ni okeh?



now belog saye da tak gile lagi da. kite sukeeee! 
pade FARAH and SOLEHA, anda berdue da bule komen dekat entry saye :]

okeh lagi satu nak bagitau ni. pade sesiape nak shout or tinggal jejak kaki tu kan bule keliks pade BLACK CAT yang ade tulis 'SILA SHOUT SINI' tu. hanye pade sesiape yang taktau nak tinggal jejak jek. pade yang da tau takpe la. nak tinggal jejak ke taknak ke tak kesah. janji uolls eppy okeh?

INCHIK HAKIMFARIDZUL anda da bule tinggal jejak tapak kaki anda :]
keliks la meow ni dekat sidebar saye

okeh. rasenye tu je kot nak story. sorry la sebab ni kali kedue belog saye salin kulit. still under construction maybe. tapi takpe la. yang penting takdela sehebat mane pun kan. if ade pertanyaan kaunter sile pegi dekat formspring. katne formspring tu? cari sendiri sampai jumpe. teehee.

SAYA SAYANG FOLLOWER SAYA

the end


 
Template by suckmylolly.com