October 29, 2010

perlu ke skandel dalam hidup?


salam dari farhana fabulous

ello everyone ! masih lagi berjage or ade yang da nak tido ni? okeh if ade yang still berjage tanks for reading my entry(s). and sesape yang singgah dekat belog ni rajinrajinla tinggalkan link url ea. nanti senang saye nak drive thru ur blog ! hehe ! if nak jadi follower saye lagi saye tak kesah. saye lagi suke sebab sangatsangat dialu-alukan. hehe !

okeh now berbalik pade topik. perlu ke SKANDEL dalam hidup kite? sape kate YA? and sape kate TAK? bule angkat tangan beramairamai. haha ! ekceli skandel ni depends on diri kite sendiri la kan. if rase perlu bule la buat collection. tapi pade sesape yang rase diri die taknak terjebak dalam dunie skandel tak payah la nak blame orang yang nak pasang skandel ramairamai ni. betol tak? tu terpulang pade niat kite. ekceli ape tujuan kite pasang skandel ni? ha sape dapat jawab saye bagi kiss ! haha ! mesti girls sume lari. haha ! just joke :]



pertama
sebab if ade skandel ni senang la hidup kite. kite tak payah susasusa nak pegi manemane. suruh jek skandel yang anta kite or pick up kite kat manemane. betol tak? saye sure anda sume begitu kan? haha ! lagi satu trend budakbudak U sekarang ni mesti nak ade skandel. mane taknye kolej dengan kelas punye la jauh kan? so, ape gune skandel? haha !

kedua
sebagai spare tyre ! ye ! if kite gado dengan boyfie or girlfie kite sape kite cari? mesti la skandel kan? mesti punye la ! sebab die jek ade time kite tengah gado dengan couple kite. tak gitu ? skandel ni jugak bertugas untuk menenangkan kite and membuatkan kite happy ! kununkunun skandel ni jugak la yang pandai amek ati kite if kite rase sedih :]

ketiga
sebab da jadi satu trend. orang lain nak pasang skandel die pun sebok la nak pasang skandel jugak ! siap main lawanlawan lagi sape yang paling banyak collect skandel. ade ke macam tu? ye !memang ade orang macam tu ! i can't deny la. nanti kalau tak pasang skandel kata tak laku pulak. annoyink betol kan orang macam tu ! die rase diri die hawt kot ! so sebat la sapesape pun yang  nak jadi skandel die. hampeh kan?

keempat
sebab tak biase hidup bersendirian. hidup ni macam kosong jek rase. empty ! so dengan adenye skandel dalam hidup sure kompem hidup takkan rase kosong lagi. tu la tugas skandel. untuk mengisi ruangruang kosong yang ada. cewah ! da tu couple busy sangat. lagi satu tak tahan hidup jauhjauh pasang la sorang due kan? setuju tak? hehe ! 

so, antare tujuan yang dinyatakan ni ade tak tujuan yang seakan same dengan anda? banyak jugak ek tugas skandel kan? tu belom lagi tugas teman shopping topup belanje makan and wateva la ! sape raserase perlu skandel dalam hidup ni bule la mule mencari dari sekarang. hehe ! and one more thing pade sesape yang rase nak pasang skandel kena la hatihati. make sure couple anda taktau pun tentang kewujudan skandel anda tu. be happy ya ! GOOD LUCK !

p/s : entry ni takde kena mengena dengan yang hidup or yang dah meninggal dunie.

the end

6 kiss(s):

DaK CoMoT said... [Reply to comment]

hehe..dono what to say..tapi ada jgk yang betull...ngeeee

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@DaK CoMoT

depends on masing2 kan? hehe !

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

skandal for sex maybe.

farhana fabulous said... [Reply to comment]

haha.. 4 certain person maybe :]

Ery Farieha said... [Reply to comment]

haha for me tak perlu kot

kawan2 cukup

bukan xleh mintak tlg kwn kan?

xP

farhana fabulous said... [Reply to comment]

haha ! tanks 4 ur opinion tu ! kawankawan lagi penting dari sknadel kan?

 
Template by suckmylolly.com