October 23, 2010

saya mengaku yang saya dah menopaus!


salam dari farhana fabulous

hye sayangsayang sekalian. tersentap tak dengan title post ni? ye! saye mengaku yang saye memang da menopaus. saye tau mesti ramai yang taknak dekat saye kan? T_____T. ni yang nak lari jauhjauh ni. taknak lagi kua rumah. taknak lagi champochampo orang ramai. nak duduk diamdiam dalam rumah jek. kalau barang dekat rumah ni abes suro je la sapesape pegi belikan. tak mauuuuuuuu!! maluuuuu!!!

emo girl, dark room

oOps! CORRECTION di sini ye! bukan saye tapi beliau. sape beliau tu? okeh. maybe ade antare kite dah kenal or maybe ade yang belom lagi kenal dengan beliau. beliau ni seorang doctor iaitu DR. ALICE PRETHIMA. beliau merupakan pengasas Dr. Alice Total Wellness Specialist dan Alice Anti-Aging Clinic telah melalui pra-menopaus. percaye ke tak? tak percaye lagi? okeh takpe. ni la buktinyeee.


 santek tak beliau? gojes sangat kan? ekceli umur die da 50 tahun. macam anak dare lagi kan? but, this is fact! she is very awesome! da title pun doctor kan? mestila selalu amalkan kesihatan. kite pun sepatutnye amalkan kesihatan macam beliau jugak. bukan parapara doctor jek. kepade wanitawanita sekalian, sile beri perhatian. kite bakal melalui saatsaat ni tau! so please get ready :] 

kata beliau : jangan lupa bersenam, jaga pemakanan, dan ambil suplemen
so how? da ready nak lalui saat tu ke? so start from now, kite mesti jage kesihatan. itu penting! INGAT!

the end

2 kiss(s):

safiyyahosman said... [Reply to comment]

bestnya kan badan tua tua pun mcmn ih..huhuhuhhu

farhana fabulous said... [Reply to comment]

yup.. nak jadi macam ni la.. nmpk mude jek..

 
Template by suckmylolly.com