October 11, 2010

happy engagement day my dear


salam dari farhana fabulous

holla. berjumpe lagi kite di sini. akceli tade ape nak cakap. sebab ni pun sambil2 buat tutorial untuk kelas kosa kata esok. ceh poyo rajin la kan. padahal takot kena tanye. kalau tak, takde maknenye nak buat revision. dalam beberapa hari ni my baby bloggy was under construction. macam2 background da try. cube tutorial tu cube tutorial ni. tak jadi buat tension jek kan. tapi kan kat bahagian header tu nak buat baru. macam borink pulak. semalam buat gune photoshope macam hampeh. tak jadi2. tensen jek. takpe la nanti ade mase nak tuka jugak la header tu. mari tolong bagi support dekat saye. haha.

nak tanye soklan bule tak? macam mane perasaan jadi tunang orang ek? ish! bile nak rase ni? teringin nak rase kan? tadi dekat pesbuk bukak album my ex shcoolmate and ex dormate. u, da jadi tunang orang da u. banggenye aii. orang yang paling aiii rapat da jadi tunang orang. sweet sangat u. tapi sedih la tak dapat tengok event u time tu. sorry sangat lalink. tapi memang u sweet sangat. macam princess. aii tumpang gembire and doakan u and ur fiance sampai ke jinjang pelamin. amin!

even aii tak dapat datang tapi aii nak upload jugak pic u.


pinkilicious. sweet sangat dear

101010
shyma and isharudin
hope kekal hingga ke akhir hayat. nanti u kawen sure kompem aii datang.

the end

0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com