October 23, 2010

shhhhh... kite duduk senyap-senyap je okeh?


salam dari farhana fabulous

hye there. monink to all of u. saye baru je mangon. mangon2 trus hapdate belog. tu je la yang kau ingat. alaaa mesti uolls sume da mangon kan? saye sorang je kot yang mangon lambat T___T. hmm takpe la kan. sukeeee ati kite la kan? alasannye malam tadi tido lambat la. yela niat dekat ati nak tengok cite CHINTA. alaaaa yang kununnye si FASHA SANDHA berlakon tu dekat tv3 online. tapi wireless lembabun gile vavi. macam kure2. penat je kite tunggu die. ni baru la loading laju sikit. pagi2 macam ni wireless segar la sikit. bile time malam jek mesti layu. *sigh*



tadi kan mangon dari tido jek saye dan rumate, angelina jolie [bukan name sebenar] telah dikejutkan dengan ketukan pintu yang amat kuat. bukan sekali bukan dua kali, tapi tige kali! wah! dahsyat sungguh orang yang ketuk pintu bilik aku sampai nak tercabot tu! then saye yang sedap diulit mimpi [tak ingat mimpi ape tapi macam besh jek mimpi tadi tu. hikhik] tersentap la ape lagi. mane taknye tengah sedap2 layan mimpi tibe2 tersentap. gugur jantung den! 

saye pun wat bodo je la. malas nak layan orang yang ketuk pintu tu. dalam mase yang same si angelina jolie ni pun mangon gak dari tido. then tibe2 kitorang otomatik trus pikir mesti nak wat spotcheck. alaaa macam zaman2 sekola pulaks kan? dulu kat sekola checking henpon. sekarang checking periuk belange sume. memang pun bilik kitorang ade bawak barang haram jadah tu. budak2 notty memang macam tu. tak caya hang pi la bilik budak2 notty macam kitorang ni. depa mesti simpan barang seketul due punye. so, kitorang pun sorokkan heater dengan iron. 


Emo Thinking Girl
shhhh.. kite duduk senyap2 je okeh? 

fuuuhhh! lega da sorokkan barang haram! tapi orang yang ketuk pintu sampai nak tercabot tu takde lak datang lagik. fed up kot die ketuk pintu bilik budak ni. dalam ati mesti cakap tido mati agaknye budak2 ni. sorry la bro! yela mangon tido mesti la nga sexy. oOoPss.. kantoi! tapi saye yakin orang yang ketuk bilik kitorang tu ekceli nak buat checking. sebab due ari lepas blok budak laki baru lepas checking. 

now, nak kua bilik macam cuak pulaks! yela mane tau bro2 tadi ade dekat depan pintu bilik kitorang. nayo den tak pasal2! ekceli nak pegi toilet ni!!!!!!!!!!! cepat la pegi kau dari blok ni!!!!

p/s : agak2 mereka sume tu da balek ke belom ek?

the end 

0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com