October 30, 2010

pssst..nak tau sumtink tak?


salam dari farhana fabulous

hye my sayangss ! hawau u? ehee ! nak tau sumtink tak? taknak ea? okeh takpe ! majok la camni ! eh gurau jek. nak tau tak? i've been tagged by cik adek manes HANA NABIHAH  ( dia kata ni bukan name sebenar beliau ). tak caye? tak caye pegi belog die okeh.
ONCE YOU HAVE BEEN TAGGED YOU ARE SUPPOSED TO WRITE A NOTE WITH 25 RANDOM THINGS FACTS HABITS OR GOALS ABOUT YOU. AT THE END CHOOSE 20 PEOPLE TO BE TAGGED. YOU HAVE TO TAG THE PERSON WHO TAGGED YOU. IF I TAG YOU IT'S BECAUSE I WANT TO KNOW MORE ABOUT YOU 
okeh lets start ! i think it's must be fun ! chill !



1. saye suke gune nickname JENNA JEHAN. sebab ape? sebab lepas saye tengok cite KAU LAKSANA BULAN  dekat tv2 saye terus jatuh hati dengan FIRAS ALI.
2. saye TAK SUKE BACE NOVEL. tapi saye suke dengar cite lepas diorang bace novel tu ! mengade kan?
3. even umur saye da 22 TAHUN tapi orang cakap muke saye macam budak umo 18 tahun. haha ! gelak disitu.
4. saye suke GIGIT KUKU sejak dari kecik sampaila sekarang. sampai my dad da tak bule nak cakap ape lagi da. 
5. saye SINGLE ! yess im single ! da nak masuk 4 tahun hidup sebatang kara. hehe !
6. sejak hidup single topup dalam henset saye bule tahan sampai 4-5 BULAN ! wOw ! ajaib tak? 
7. saye TAK SUKE BUAT KUIH. oh ! please ! tapi nanti da kawen saye kena la buat kuih jugak kan?
8. saye suke minum AIR MINERAL. tak kesah if takde air yang manesmanes asalkan wajib ade air mineral ! puas sangat !
9. saye suke BAWAK KETE LAJU. tapi marah bile saye duduk sebelah orang yang bawak kete lajulaju. pelik tak?
10. suke sangat SHOPPING ! gile sangat ! lepas tu duit abes sebab shopping banyak sangat ! *sigh*
11. saye seorang yang SIMPLE ! sangat simple !
12. saye mudah tertarik dengan lelaki yang SMOKING ! tapi bukan yang heavy okeh.
13. saye bercitecite nak further study sampai dapat title PROFESOR MADYA DR. NUR FARHANA AHMAD KHAIRI. doakan saye ea? amin.
14. saye TAK SUKE PEGI PASAR ! hate ! hate !
15. dulu mase kecikkecik saye pena beranganangan nak jadi STEWARDESS. tapi tu cume anganangan je.
16. saye senang sangat TERSENTUH HATI bile tengok cite sedih. nanti tak sedar air mate da meleleh kat pipi.
17. saye sangat TAKUT DENGAN HANTU tapi saye suke tengok cite hantu ! lepas tu takut tido sorangsorang akibat lepas tengok cite hantu.
18. saye TAK SUKE STUDY AWAL sebab nanti mesti cepat lupe.
19. geli dengan semua jenis ULAT ! eeeuuuuwww !
20. addicted with BMW cars ! my dream car ! i hope it'll be mine !
21. weehoO ! lagi 6 bulan nak complete my DEGREE ! tak caye dah nak abes study ! cepat jek mase berlalu.
22. teringin nak candle light dinner dengan EDWARD CULLEN. dalam mimpi pun takpe la. jadi vampire pun ok what ?!
23. saye TAK SUKE DUDUK SORANG dalam bilik. nanti tibetibe saye nanges ! i hate dat situation !
24. saye ade ramai KAWAN yang sangat saye sayang dari sekolah rendah sampaila dekat universiti. 
25. saye sayang sangat FAMILY saye. yess ! family comes first !

DONE !!!!

now nak tag pade :


fuuhhh ! da siap tagged ! kepade namename yang di tag sila jawab tagged ni !
SEMOGA BERJAYA & SELAMAT MENCUBA

the end

12 kiss(s):

Enna Banana said... [Reply to comment]

enna dah buat dah syg! tq sebab tag tau. muaahhxx :)

farhana fabulous said... [Reply to comment]

eh yke? alaaaa.. takpe nnt ana tengok belog enna ek.

hana nabihah said... [Reply to comment]

hahah..betul tu tak macam orang umor 22 lansung ;)

farhana fabulous said... [Reply to comment]

ehee.. yeke? bile la nak matured kalau mcm tu ek? :]

kiLaLaLa said... [Reply to comment]

alamak..
kena tag sudaa..
huuh..
sok kila jwb..
nie mlm mau tdoo..
auww~

farhana fabulous said... [Reply to comment]

ok kilalala. mesti jawab tau ! wajib ! hehe...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [Reply to comment]

syg , i've already done it :) jenguk kat entri ni http://zamarlyana.blogspot.com/2010/10/kantoi-sudaaa.html

thanks tag zama tau tau :)

NuR 'aQiLaH said... [Reply to comment]

erk.
thnx yaw.
tapi kan tapi kan,
tak jawap bulehhhhhhh??
ekeke ;p

cik lya said... [Reply to comment]

ooo ta suke gi pasa ye..makan bende yang dibeli di pasa suke tak??hehhehe

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@Nur-Za Marlyana Mohd Kamal

eit? yke? alaaaa... takpe la.. nak cukupkan 20 org tu kan.. so tag je la spe2 yg paling bertuah ! :]

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@NuR 'aQiLaH

taknak jawab kne blnje makan. haaa bulehhhhh?? eheee...

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@cik lya

suke..kem org jek pegi..tak suke sbb crowded sgt la sis :]

 
Template by suckmylolly.com