October 16, 2010

the great momento


salam dari farhana fabulous

hOolla. kite jumpe lagi. even da lewat malam tapi saye sure mesti ade yang belom masok tido lagi kan? mesti ade yang blogwalking lagi memalam bute cenggini. betol tak? sile la hangguk kan kepale tande setuju. miahaha. now tak rajin la nak tulis entry everyday. lagipun belog ni belog biase2 jek. follower pun tak ramai mane. tapi saye nak ucap bebanyak tanks dekat follower2 saye. saye sayang mereka sangat2

tujuan entry ni ditulis pade malam yang indah ini :

sharing dengan anda semue saat2 indah with my buddies
sangat bosan tahap cipan sebab mate tak bule nak pejam 
tengah rajin nak hapdate belog kali ni







time ni dekat times sQuare. jalan2 cuci mate yang tak bape nak nampak ni. kitorang pegi makan steamboat. then tengok wayang. da puas window baru balek. penat tapi seronok sangat! mesti ade antare korang dok tanye nape la budak ni asek upload gambar jek keje die kan? eleh biala la. kite sukeee! haha. okeh la. da puas sharing now tido time.

the end


0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com