October 28, 2010

mau terbang tinggi-tinggi


salam dari farhana fabulous

sumtimes i feel like im lost ! lost my own way ! lost my own direction ! feel lonely and need sumone to make me happy forever ! problem yang datang bukan kite jangke ! bukan kite sendiri yang nak. but everytime the problems come out kite mesti rase down. rase sedih. emotional ! buat tu salah buat ni salah. senang cite ape yang kite buat sume salah. ade jek yang tak kena kan? and finally jalan penyelesaian yang paling terbaek is crying ! i hate that ! homaigod ! T_____T

everybody in this world nak sumtink yang bule menggembirekan kite kan? yang enjoy ! yang happy ! yang seronok ! dan sewaktu dengannye la. tipula if dalam diri tu takde benda yang buat kite seronok, fun, happy. mesti ade kan? and same goes to me. tau tak dalam banyakbanyak benda yang paling pelik yang saye nak buat dekat dunie ni adelah nak terbang tinggitinggi setinggi yang mungkin. nak sangat ! seronok kan bile tengok burung yang dapat terbang tinggitinggi tuh. macam seronok je ! nak macam tuuuuuu !




saye dapat bayangkan bile saye terbang tinggitinggi like that bird mesti all my problems will dissapear ! ohh ! i wish i can be like that bird. tapi saye tau saye tak bule jadi macam tu. sebab tuhan da jadikan saye and kite semue dengan sebaikbaik manusia. and seharusnya saye harus bersyukur. saye bersyukur dengan ape yang saye ade. tapi tak salah kan if saye nak ade perasaan untuk terbang tinggitinggi macam tu kan? saye cume teringin tapi saye tau saye tak bule. if saye dapat terbang macam tu, saye nak pegi jauhjauh sangat. dah taknak tengok lagi problems yang ade. nak bina hidup baru. nak bina semangat baru. nak bina pengalaman hidup yang baru. and nak sume baru. tapi saye pun tak sanggup nak face all that my problems. ohh ! somebody out there ! can u help me?

before i go to bed i wish i can fly like that bird ! and i hope it can be my sweetdream tonite !


p/s : cepat la hilangkan semue masalah yang ade ni dengan hanye memetik gitar jari. hehe ! [oOps..terhapdate entry pulak]


the end 

0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com