October 20, 2010

finally! berjaye jugak saye!



salam dari farhana fabulous

hoOyeh! saye sangat2 seronok! memang seronok! selame ni kan nak buat benda alah ni asek tak jadi jek. fed up sangat2. sampai tak terkate la sekarang ni. im speechless! memang da lame buat tapi asek failed jek. bile try2 asek error jek. sian kan saye T__T. sebab tak bace bismillah kot time nak buat. uish! jangan jadi macam saye tau. bile da tak jadi kan mesti tensen. betoi tak? tu la yang paling saye tak suke sangat2. padahal da give up kan? 


nak tau tak sebab ape saye seronok sangat2 ni? okeh let me story. sebabnyeeeee saye telah berjaye menukar font yang sedie ade dengan font comel. cube tengok bawah ni.



ni dekat post title. dekat sidebar title pun ade gak. cube tengok bawah.


sebab tu la saye seronok sangat. nak tau macam mane saye buat? okeh anda semue bule la ikot tutorial 
the owner sangat cute macam belog die

tak kesa la anda semue nak cakap saye ni ketinggalan zaman ke ape ke. yang penting saye da berjaye buat benda alah ni. bukan senang tau nak buat tutorial die. memerlukan ketahan fizikal dan mental yang kental lagi jitu. wah! ayat tak bule blah. takpe just nak share info jek. pade sesape yang nak buat macam saye buat ni dipersilekan ye :]


p/s : lepas ni nak buat entry melekit. ape tu? haaa nantikan!


the end


3 kiss(s):

farhana fabulous said... [Reply to comment]

:]

hakimfaridzul said... [Reply to comment]

thanx follow blog!

u orang ke 555! no bertuah!thanx!
follow u back!nice blog!simple and nice!sedap mata memandang~

p/s : tak jumpa la shoutbox~

regards : http://twitter.com/hakimfaridzul

farhana fabulous said... [Reply to comment]

wah..santeknye no tu..xpasan lak aii orang yg brtuah tu..adela shoutbox..cube tekan picca black cat tu..:]

 
Template by suckmylolly.com