October 22, 2010

sweet wedding mereka


salam dari farhana fabulous


dulu kite dihebohkan dengan wedding Nur Nadia, anak gadis Allahyarham SM Nasimudin, pengasas empayar perniagaan NAZA group. pergh kawen ala2 fairy tales gitu! sangat grand kot! kat fesbuk diorang dok publish video beliau. takpe ade duit sume bule buat kan? yang penting i like sangat2. mereka berdue sangat sesuai!


now, ade jugak yang wedding ala2 gitu. tapi yang ni bukan fairy tales tau. ala2 mermaid gitu. wedding Hazriq dan Nurul. mereka memang sweet sangat. kalau saye memang lemas la kot. mane taknye bule buat video dalam air. sangat unik la! mereka berdue ni kan doctor tau. if nak tengok lebih 2 bule la play video bawah ni.

.: Majlis Persandingan Hazriq & Nurul :. from cstproduction on Vimeo.

da tengok? amacam? nak challenge mereka ke? nak challenge mereka bule la collect duit manyak2 so dat bule buat wedding yang grand2 macam ni. ekceli banyak lagi kan wedding yang unik2 macam ni. okeh pade yang nak dirikan masjid tak lame lagi bule la tengok dekat sini dan sini. 

p/s : sayang, nak macam ni jugak bule? 'sayang' yang dimaksudkan tak wujud pun. hanye propa sahaje! nak berangan macam ni bule tak? still waiting for my bridegroom :]

the end

2 kiss(s):

shigellazoster said... [Reply to comment]

kalu ade wit.. nak akwen cm tu gak....

farhana fabulous said... [Reply to comment]

tu la kan.. kalau takde duit tak dpt la nak kawen mcm ni.

 
Template by suckmylolly.com