October 27, 2010

off in 3 weeks ! mau pegi honeymoOn


salam dari farhana fabulous

saye nak buat pengumuman penting di sini. maybe lepas ni saye jarang nak hapdate belog T___T. sorry for my baby bloggy. aii miss u damn much lepas ni. nak release tension la sayang. nak rest puaspuas ! nak makan banyakbanyak ! nak tido lamelame sampai lebam !sume nak buat. senang cite nak pegi honeymoOn la. ye ! saye nak pegi honeymOon. 3 weeks saye akan pegi honeymoOn. and after 3 weeks baru saye akan kembali ke pangkal jalan. tapi saye bukan sesat okeh? 3 weeks ni la saye akan gunekan sepenuhnye. sangat seronok !

okeh, anda nampak tak picca kat bawah ni ?



sebab tu la saye mau off in 3 weeks. nak pegi honeymoOn !



lokasi honeymoOn ? nak tau ? okeh, saye bagitau la ye. ekceli saye nak pegi honeymOon kat paris rumah jek. haha ! suspen tak ? ye ! honeymoOn di rumah yang terchenta. weehoO ! padahal exam pun tak lagi. orang lain dok sebok behempas pulas jawab paper exam. saye ? sebulan lebih lagi nak tempuh ! lame kan? nanti orang lain sebok honeymOon saye pulak behempas pulas jawab paper exam kat examination building tu. uwaaaa ! and saye nak wish pade kawan saye KUIZWAN yang jawab paper exam arini [GOOD LUCK !]

nak buat macam mane kan? da UM cakap macam tu. kena la ikut. okeh, pade sesape yang amek exam arini, GOOD LUCK and ALL THE BEST ! 

okeh, mau off la. nak siapsiap pape yang patot pegi honeymoOn. flight tengahari ni. haha ! if ade mase and berokband tak buat gile saye hapdate entry ya ! have a nice day sume ! miss u soO much !

the end

0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com