November 17, 2010

banyak nak cakap ni !



hye my shayangsss :]

phew ! penatnye blogwalking. if jogging da bule buang lemak kat badan ni haa. lame gile kot tak hapdate. bukan busy tapi berokband terpakse dibawak oleh my dad. sOo sad T____T. its okeh la kan. afta this bule la menjalankan rutin harian macam biase. menghapdate belog and blogwaking. weehoO ! okehokeh jangan eksaited sangat. ehemehem ! ettensen to all my beloved readers blogwalkers and stalkers ( tu pun if ade la kan? ) kite nak wish



( credit to google ! )

SELAMAT HARI RAYE AIDILADHA
raye jemput la datang rumah. tak sempat datang rumah datang kat belog ni pun da cukup :]

da wish kat uolls sume kite nak amek award pulaks dari mereka ni. ceh ! macam banyak sangat award la yang kau dapat ek. yela lebih dari satu banyak la tu kan? eheeee ! first of all thank you soO much sebab bagi award yang sangat SOMEL and KIUT. kite sukeeee sangat :]


first : ni CIK DUDU punye award :]



second : ni CIK SHIEMAH punye award !

kite sangat bangge dapat jadi follower anda berdue. and nak cakap lagi sekali sebab bagi award yang sangat somel and kiut tu. thanks my shayangssss !

last but not least kite nak ucap takziah pade one of my schoolmate MOHAMAD ZULHILMI IBRAHIM yang baru meninggal sebab eksiden. sedekahkan al-fatihah kepada beliau. moga beliau ditempatkan bersame dengan orangorang yang beriman. amin.

berita lanjut klik SINI

semoga rohnya dicucuri rahmat. till then.

salam

Photobucket

 
Template by suckmylolly.com