November 30, 2010

bahagianye jadi budak ipta !


hello people !

seronok tak terkire sebab baru habis 2 paper ! 2 paper pun da eksaited nak mampos kan. ape lagi kalau semua paper. meloncat loncat kegembiraan. weehoo ! so bermule la cuti sem yang dinanti-nantikan walaupun hanya dapat 2 minggu saje before masuk sem baru. so sad T___T terase ade unsur-unsur kekejaman di situ ! kenape la UM ni tak mule exam cepat. dapat la aku enjoy puas-puas tonggang tonggeng kat ghumah. bahagie !
 

tapi bahagie yang aku nak cakap ni bukan bahagie untuk diri aku tapi betape bahagianye jadi budak ipta start 2011/2012. syok habis kau ek ! sebab ape? menurut sumber-sumber yang dipercayai mereka yang bakal bergelar penuntut ipta ni akan mendapat cuti honeymoon. percaye atau tidak? sile la percaye =____= so lepas ni bule la booking ticket flight. pegi la kau  cuti dalam mase 4 bulan. what? 4 bulan? seronok woO ! kepade sesiape yang nak mendirikan rumah tangge dalam mase 4 bulan tu dipersilekan. oh ! betape bahagianye ! plus sebab Kementerian nak standardkan ipta style international.
 
aku pun taktau la betul ke ape yang aku dengar ni. da sumber cakap betul, betul la kot. kalau sumber tu salah maknenye salah la kan. dalam hati cakap : kenape la aku masuk awal sangat ni? kalau masuk lewat sikit kan bagus. dapat la rase cuti honeymoon ni. haha ! kalau buat partime time tu  pun masyuuukk tuh ! da bule kumpul duit kawen. haha.  berangan la kau ! 
 
nak tau cube la korang kelik SINI

p/s : untungnye ! time cuti tu buat la keje yang berpekdah sikit.
p/s/s : jangan nak menghabeskan bogheh kek uma =____= yo !

source : youtube

sambil sambil tu meh tengok video budak somel ni. rase macam nak picit-picit jek pipi die !
 
selamat bercuti people
Photobucket

17 kiss(s):

HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

selamat bercuti....happynya...

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

eheee... tanks.. tapi before cuti kne menempuh 3 paper lagi..

LaLaLovy said... [Reply to comment]

im taking tesl deary.

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

ouh ic..thought u're malay studies student...nice knowing u..

aisyahnadiah said... [Reply to comment]

ana! betol ke ko ade cuti 4 bulan?? sonok gile!

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

wei sha...ni budak ipta kemasukan 2011/2012 la..kite terawal masuk u..sebab tu tak dpt cuti 4 bulan tu..

Iqin said... [Reply to comment]

alolo comel nya ..gram sungguh pp tu ^^

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

kan kan? sangat comel la..

James Buns said... [Reply to comment]

aku ada sedikit iri hati bila kau bilang kau ada banyak masa.

aku tak ada banyak masa mcm kau.

indah..

arghh..

visit.coment n compelin.

nice blog.

PinQib said... [Reply to comment]

salam
tengs singgah blog kite
len kali siggah lg
amek opsyen apa eh??


CIKGU SEKARANG GARANG!
Kisah Jiwang. MUST READ!

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

tank jugak sudi menyinggahkan diri dekat belog yasng tak seberape ni..

ChiKeDees said... [Reply to comment]

ye ke biar betik...

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

ye2..memang betik..hehe...

ahmad endo said... [Reply to comment]

aku pun...cuti2!!...hehehe

yanshumill said... [Reply to comment]

wahh yan tgh spm .. so ade can lh dpt cuti 4 bln 2 .. doa2 yan dpt ipta next year :)

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@ahmad endo

untung la kau dpt cuti honeymoon tu..

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

@yanshumill

wah..hope dpt la msuk u..untung la budak ipta tahun dpn..

 
Template by suckmylolly.com