November 02, 2010

Gojes wif Shawl Contest by Asyazain


salam dari farhana fabulous

hye sayang2 semue ! first of all i just wanna say thanks sangat2 to ISHSAYANG sebab telah mempromote belog saye di belog die. wow ! terharu sangat sebab tak pena ade blogger yang promote belog saye lagi. and she's da first one. tanks dear ! 

okeh ekceli entry kali ni saye nak bagitau yang saye nak join satu contest tak lain tak bukan GOJES WIF SHAWL CONTEST by ASYAZAIN. so makanye saye telah disuruh menjawab tag dari gadis manes ni iaitu CIK YANA. tanks cik yana sebab mengetag saye. sorry tau sebab lambat buat. better late than never kan? yang penting due date lame lagi. haha !

Gojes wif Shawl Contest! :)

sile keliks untuk dapat hadiah misteri :]

the rules : 

1. follow her blog or 'like' her fan page
2. sertakan 1 gambar yang paling gojes dengan pakai shawl
3. mesti boys gurls !
4. buat entry khas dengan sertakan slogan 
" saya nampak gojes pakai shawl ni sebab..."
5. tag 3 of ur frens
6. due date : postpone sampai 12 disember 2010.

HADIAH MISTERI
nak tau jom join contest ni !


SAYA NAMPAK GOJES PAKAI SHAWL NI SEBAB BEFORE PAKAI SAYA DA RASA GOJES ! SoO GOJES LA !
 ayat memang tak bule blah kan? pedulik la ! yang penting da join da ! and one more thing kite kena confident pakai pape pun kan. if tak confident memang tak GOJES la camtu.

now nak tag pade :


DONE !
GUDLUCK FOR ME AND TO ALL GADIS GOJES !

the end

7 kiss(s):

farahfarhana said... [Reply to comment]

sayang..i like i like hehe~

F & A said... [Reply to comment]

good luck! comee follow i pulak! :)

F & A said... [Reply to comment]

oh2, nak tanya sikit boleh? mana nak dapat layout cam neh yea? thanks!

farhana fabulous said... [Reply to comment]

@farahfarhana

tanks sayaaang ! if like mesti kne join tau !

farhana fabulous said... [Reply to comment]

olite ! i'll follow u back :] cne nak layout ni? ade byk care.. 1st pegi je dkt shebby blog if tak silap..kat situ byk background yg santek :] tu care mudah..nak care susa kan ikut tuto ni..http://maribinablog.blogspot.com/2009/07/menukar-latar-belakangbackground-blog.html. if nak url background cari jek dkt glitter-garphic.com k?

farahfarhana said... [Reply to comment]

babe..cmne nak taw i kena tag? blog ni xde notification ek?hehe mcm fb hehe~

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

ouh..nak tau u kne tag org yg tag u tu msti inform kt u..blog xmcm fb..hehe :]

 
Template by suckmylolly.com