November 04, 2010

hidup ini mahal dengan doodles !



salam dari farhana fabulous

hye my shayangssss ! lame gile kan saye tak hapdate belog. berokband buat hal. lembab gile vavi ! geram sangat ! tapi takpe. entry kali nk saye just nak share sumtink dengan anda semua. teehee ! tadi blogwalking belog sumone ni. terdengar satu lagu dekat belog die. cam besh pun ade gak. ekceli tak pena dengar lagu tu pun. tibe-tibe trus tersukeee ! sukeee sangat ! pena dengar lagu dari band indon ni tak? HIDUP INI MAHAL by GOLIATH? mesti tak pena dengar kan? so i just wanna share this song to all of u ! nak dengar bule keliks bawah ni.
 

 
dari dulu sudah sering ku katakan
apa benar kau masih inginku bertahan
rela-rela kau bilang kau sungguh rela
untuk setia menanti aku di sana

ternyata dirimu mulai goyah
tak sabar sampai menungguku bisa
untuk memintamu

hidup ini mahal bila difikirkan
cari makan untuk sebulan
menabung sulit apalagi sampai
ku harus melamar 

sayang sudah susah jadi tambah susah
tolong sabar sebentar saja
bila berjanji ku pasti tepati
asal kau menanti

aku tahu berat beban yang kau rasakan 
sungguh takkan dirimu ku sia-siakan
mengapa dirimu mulai goyah
tak sabar sampai menungguku bisa

da dengar? okeh da dengar jom kite tengok ape yang saye da buat. teehee ! baru belaja buat doodles ni. so macam kelaka pun ade. tangan tak bedung kot. haha ! takpe tak lawa pun nak tunjuk jugak ! tak kireee ! tolong jangan gelak ea ^___^




dengan berkat kesabaran dan kesetiaan mereka, akhirnya mereka pun berkahwin serta hidup aman dan bahagia selama-lamanye :] happy ending kan? eceh!

morale of the story : harus bersabar dan harus setia :] hope enjoy the song and the story ya !

till then. baibai !
Photobucket

2 kiss(s):

farahfarhana said... [Reply to comment]

cnteq la drawing ni..u gun a doodles kat ym tu ek? seyes comel hehe~

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

tannks dear..saje je wat doodles ni..borink sampai taktau nak wtpe..:]

 
Template by suckmylolly.com