November 17, 2010

contest : I LOVE MY MOM FOREVER & EVER !



hye readers :]

jom join contest ! jom join ! jom ! eksaitednyeee mau join contest ni ! okeh first of all i just wanna say thanks to my cutest fren E-CAR for tagging me. shayang u dear ! i think contest ni sangat sangat menarik. sebabnyeeeee di samping kite menambahkan entry dekat belog kite, kite dapat mengahargai jase dan pengorbanan ibu kite. dari kite kecik sampaila kite besau. kan? kan?



[ jangan segan nak klik tau ]

I LOVE MY MOM CONTEST by CIK FATIN

LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER

whatever i am today whatever i have achieved i owe to my mom. she has taught me well and she's everything to me. thanks mom :] you're the best !

present paling besh pena kite bagi dekat my beloved mom is brooch. time tu jalanjalan dekat jamek so ternampak la brooch tu. santek sangat. tibe tibe terus teringat kat my mom. and until now my mom still pakai lagi brooch tu. terharuuuu T___T but ade present yang paling besh yang kite nak bagi dekat my mom. tapi bukan sekarang la. kite ade simpan niat nak hantar my mom and my dad pegi haji using with my own money. tapi ni secret tau. jangan bagitau dekat my mom. nanti kantoi !

now nak tag pade :

ape yang penting? KERJASAME ! eheee. takla yang penting kite dapat hargai segala pengorbanan ibu kite yang mendidik dan melahirkan kite. and yang paling penting jugak ade hadiah misteri yang menantiiiiiii ! nak tau jom join ! due date 30 november ni. sempat lagi nak join :] okeh im DONE !

till then. ok bai
Photobucket

2 kiss(s):

misz FaTiN said... [Reply to comment]

tq join mycontest dear..

ok, i xbg tau ur mom psl secret 2..huhu..

gudluck.. ^_^

FarhanaFabulous said... [Reply to comment]

eheee..welcome syg !

 
Template by suckmylolly.com