November 23, 2010

gudluck for all SPM candidates !




weehoo :]

salam para pembace sekalian. cet ! ayat nak skema ek. poyos gilos ! gile lame da tak tulis story. asek buat tutorial je kan. ni pun baru lepas blogwalking tengok belog-belog yang somel and santek. terpegun sekejap ! woahaa !

eh jap-jap pertame-tame sekali kite nak wish pade adek-adek yang amek SPM esok. good luck adek-adek sume. jangan careless ye bile jawab exam tu. and i wanna wish gudluck for my adek juge. hope dapat jawab dengan baek and yang paling penting sekali jangan lupe bace doa before nak jawab tu ye.



teringat pulak zaman kite amek SPM 5 years ago. pena sekali time nak jawab exam add math tak silap la. kite terlambat 5 minit nak pegi examination hall. pergh ! gile lambat ! naseb baek la result okeh time tu. jangan la jadi macam kite ye. lagi 15 minit nak start exam make sure da terpacak dekat examination hall. tapi pape pun gudluck ye adek-adek semue. esok paper BM kan? bule punye dapat A ! teehee :] jangan bawak TOYOL tau !

p/s : ade orang cakap kite SPM candidate. gile mude ! hehe :]
SEMOGA BERJAYA

ok bai 

Photobucket

0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com