August 19, 2010

| perkara paling bosan adalah menunggu |


salam  dari  farhana fabulous

entry ni hanye untuk :
.readers yang saat ni tak dapat nak pejamkan mate macam aku.
.readers yang terbukak hati nak bace entry nih.
.readers yang tengah bosan.
.readers yang tengah berangan doploh empat jam.

^_________^

perkare paling aku tak suke dalam hidup ni adela 
' menunggu '
kenape?
owh. sebab pade aku menunggu tuh satu benda yang menyusahkan.
aku rase if aku menunggu aku akan hilang segala kesabaran aku.
so, daripada aku dok menunggu better aku tido.
-jangan ikut perangai aku okeh!-

|antare perkara yang aku tak bule tunggu|

bile da janji nak kua same2. then tibe2 kete pancit la, jalan jammed la, itu la ini la. macam2 reason la bagi. padahal rupenye baru bangun tido. hangen betol la orang macam tuh. tak pikir ke kite yg tunggu die macam hape nih. yela consider la sikit kan. lagi2 if janji nak dating same2.

lecture abes 5 minit lagi tibe2 pulaks kene extend 2x ganda lagi minit. sabau jela. aku ni pulak jenis orang yg masuk kelas punye la lambat tapi keluar paling awal. haish! tak bagus ye perangai macam tuh. aku pun tak tau ape la yang nak dikejar sangat. padahal katil kat bilik bukan lari pun.huhu.

nak naek ktm paling la aku manyampah. mane tak nye, da la tunggu lame gile lepas tuh kena berebut pulaks dengan orang lain. dengan macam2 orang ade dkt situ. aku rase if bace buku sejarah da khatam da satu buku tuh. tobat aku nak naik ktm lagi. 

aku memang tak suke bile jammed. jalan jammed! haish mule la naik gile. tahap kesabaran da melampaulampau da. tak bule nak handle lagi. if bule fly kete tuh memang da lame aku kuakan wings. taknak aku sesak kat jalan jammed! no way!

then lagi satu aku tak suke tunggu idea datang! bule blur otak aku nih. bile tunggu memang la tak datang2 idea nih. tapi bile tak tunggu mencurahcurah pulaks keluaq. sampai tak bule nak tadah lagi. sebab tuh tak suke buat assignment awal2.

last but not least. aku memang tak bule nak tunggu orang yang tak setia dengan aku. jawapannye GUDBYE la.
emo girl animated

waiting 4 my prince charming yang paling setia di dunie

Emo Boy

oh darling. here i come!

^_________^

okeh la. nak tido la.

babai



4 kiss(s):

seabiscuit said... [Reply to comment]

aku tak sabar nak tunggu bila aku punya duit nak masuk akaun aku...haha,,,sbb aku nk beli kasut nike yg terbaru!

si biskut said... [Reply to comment]

saje suke2 tinggalkan url..

miss miss said... [Reply to comment]

tade sape suke 'menunggu' ni yang. sgt2 menguji kesabaran. hoho. seabiscuit, kite same! tgh tggu elaun ni. T.T

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

hehe..beshnye dpt elaun ye..
nnti bule la blnje aii..

 
Template by suckmylolly.com