August 18, 2010

| kirimkan seseorang untuk saya |


salam dari farhana fabulous

mengantuk sangat tapi nak jugak tulis entry nih.
sorry la if ade typing error kat sini.
sebab mate pun bule bukak sebelah jek. erk. camne tuh mate bukak sebelah?

so, before aii go to bed let me berangan seminit dua bule?
nak berangan ape ek? ha!
pena tak tengok cite twilight?
alaa yang edward si kachak lagi macho dengan si bella yang santek tuh.











so hape kena mengena dengan tajuk entry nih?
okeh. let me explain.
actually, tetibe teringat dekat my edward.
bile tengok cite tu terase nak la orang yang kite sayang ade dengan kite memalam bute camnih kan?
oOops. 18sx okeh. tapi ni bukan entry lucah. haha.

pena tak boyfie korang mesej before nak tito to say gudnite ke sweetdream ntah ape kejadah la. pena?
haiyOo mestila pena. da namenye couple mestila kena saling take care kan.
actually aku windu moment tuh.
windu gile siot!

da lame tak rase macam tuh.
adela lebih kurang 3 years ago. lame tak?
ni la naseb bile jadi single.
so kena la sabar okeh!
saje jek nak sedapkan ati sendiri. T__T

.i hope and hope.




Photography Graphics


where are u?
i cannot sleep and i cannot dream tonite
i need sumbody and always
this sick strange darkness
comes creeping on so haunting everytime
and as i stared i counted
webs from all the spiders
catching things and eating there insides
like indecision to call u
and hear your voice of treason
will u come here and
stop this pain tonite?


^____^


babai



0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com