August 25, 2010

| main kawen-kawen seronok la! |


salam  dari  farhana fabulous


buke ape korang2 arini? mesti buke sedap2 kan? 
selamat berbuke 
pade sume yang puase. yang tak puase pun aii nak wish jugak. biar adil & saksame. okeh tu baru jek mukadimah tok entry arini. bukan nak cite pasal menu buke ke ape okeh. if aii cite pasal menu buke arini means aii da lari topik. takmo2. hehe.


nak tau tak? tadi aii ade tengok satu belog sumone ni. si gadis sangat cantik pakai baju pengantin. si jejake pun same jugak. senang kate macam pinang dibelah dua la. same cantek & same padan. tibe2 kan aii teringat time mude2 dolu2ala time kite kecik2 la. pena tak korang main kawen2mesti pena kan? tipu la kalau tak pena! kalau tak pena main kawen2 pegi main jauh2.
T____T


mase main kawen2 tu mesti ade yang jadi bride & bridgeroom. yang jadi pengantin pulaks time tuh mesti cari yang paling cantek & paling hensem. yela baru la macam pinang dibelah empat pinang dibelah dua okeh! time tuh sape yang jadi pengantin kena duduk kat atas pelamin. pengantin kenala pakai cantek2kecik2 da pandai time tuh! bile da duduk atas pelamin kunun2malu2 kucen la pulak. same2 jeling la time tu. jeling2 manje gitu! senggol2 bahu la itu la ini la. al-maklum la jadi pengantin sume orang tengok. mase main memang tak pikir pape pun. yang tau main kawen2 seronok & dapat naik pelamin. ntah pape ntah main time tuh!



( nanti kawen nak pakai macam ni. macam comel la pulak! )


tapi bile da besar teringin pulak nak jadi macam dolu2.
da besar ni nak main kawen2 bukan macam zaman kanak2 rebina tau! bukan cobaan!
ni realiti punye. jadi bini or laki orang betul2.
*bile la time aku nak naik pelamin*
( monolog dalam hati )





main kawen2 seronok la!
nak main lagi bule tak?
ade sape2 nak jadi pengantin lelaki saye?
^___^


if ade sape2 nak ilham tok majlis kawen korang sile kelik sini.
hope korang enjoy reading this entry!


babai



0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com