August 29, 2010

| jalan-jalan jumpe vampires. memang suck! |


salam dari  farhana fabulous

counting the day nak balik. lagi 2 ari nak balik. yahOo! tak sabar la saye. hehe. sangat borink duduk dalam bilik dengan wireless macam haram kan. tanpe berlengah lagi saye trus mengambil keputusan untuk keluar berjalan-jalan dengan rumate saye. so, saye dengan rumate saye pun menghabeskan mase yang ade dan sangat terluang ni sambil-sambil mengisi mase lapang yang ade dengan aktivity yang sedikit sahaje faedahnye. sedikit je tau. bukan banyak. haha.

excited bukan kepalang menunggu teksi muncul. akhirnye teksi yang diidam-idamkan pun muncul. destinasi seterusnye iaitu tempat pilihan adelah Amcorp Mall. ape? tak tau Amcorp Mall? sile google sendiri. huhu. so berjalan la kami berdue beriringan tanpe berpegangan tangan tau. jalan-jalan tanpe makan. yela kan bulan puase. haram kalau makan pun. huhu. tengok kiri tengok kanan macam-macam barang ade. tapi semuenye tak berkenan di hati. alangkah hampenye hati saye. tak mengape, banyak lagi destinasi yang hendak dituju. 

next station! Bukit Jalil. nape dengan Bukit Jalil? dengan keadaan yang cool kami berdue pun bergerak ke Bukit Jalil. terase macam nak balik johor! tak sabarnye saye. tapi niat dihati ni cume nak tukar date balik johor je. hampe betul hati saye. tak pela. nak buat macam mane. nak balek awal punye pasal kena la berkorban wang, tenage, dan mase untuk pergi ke bukit jalil semate-mate mahu tukar date balik johor?! watthefish!

dengan berbekalkan kudrat yang ade kami berdue pun pergi pula ke Tasik Selatan untuk menunggu ktm. naseb baek dengan menggunakan kaedah cube jaye akhirnye kami berdue pun sampai la ke destinasi yang terakhir iaitu ke Mid Valley. perkare pertame yang kami berdue buat adelah pegi ke GSC. nak tengok wayang la ape lagi. setelah keputusan diambil akhirnye kami berdue tertengok cerite Vampires Suck! memang suck u noe!

ni la EDWARD yang tak bape nak hensem!

JACOB yang amat buruk sekali!

and BECCA yang sangap!

konon-konon BLACK EYED PEAS!

MEREKA MEMANG SUCK!!!

and
Photobucket
I'M SUCKS TOO!
saye hanye bule bagi 3 Photobucket Photobucket Photobucket jek! ending tak besh! so jangan tengok!saje nak hasut. kahkahkah!
okehla. mau mimpi yang indah-indah. esok nak jalan lagi. 

babai


3 kiss(s):

miss miss said... [Reply to comment]

oh x best ke? nasib bek last time x jd tgk cter ni. tgk REPO MEN. ngee. ngeri tul maen belah2 org >_< trailer vampire sucks nmpk funny giler.da hmpir terpengaruh da ari tu ;p

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

besh ea repo men? kalau besh nk tgok r nnti..mmg funny giler tp ending tak besh..

miss miss said... [Reply to comment]

boleh tahan gak. bygkn in the future ade sume body part yg artificial. tp byr mahal gile. x byr nt repo men la ambik balik. x ksah kt mane men bedah je. huhu. expendables da tgk? best jugak! ade jet li lg. cute je dye. hahah.

 
Template by suckmylolly.com