August 12, 2010

|esok..esok..dan esok..tak sabar!|


salam 

e'eh. da 2 ari kan kite sambut ramadhan. pejam celik pejam celik nanti da seminggu. cepat je mase berlalu kan?
wish uolls 'HAPPY FASTING' lagi sekali ek.
da masuk 2 ari puase tapi belum sempat buke puase dengan my family. sedihnye T_T.
rindu dekat EN AHMAD KHAIRI & PN NOREHA.
( nak buke puase same2 lagi )

ha. esok ade lah ari yang paling ditunggu2.
sangat seronok. finally aku dapat balik rumah. so, dapat la bukak puase sesame dengan family macam orang lain.
2 ari lepas my dad call. die tanye nak balik tak? nak balik jom la balik sesame. aku pun senyum labar la time tuh. rase macam nak menjerit pun ade. if tak, sebulan la aku dekat kolej nih. raye kang baru la balik. sangat sayu!
macam pelik je bunyinye sebab sebelum tuh my dad kata xpayah la balik sebab minggu lepas baru balik.
nak tak nak aku redha jela. T_T
lagipun kan nak balik johor tu tuhan jela yang tau.
nak pegi bukit jalil tu da la jauh. naik lrt then kena tuka star la pulaks. huh!
aku sampai sekarang xpass naik star. yela kan ade 2 aliran. aku asek2 lupe jek nak amek aliran yang mane. menci!menci!

my dad sekarang keje dekat banting, selangor. tapi my mom stay lagi kat johor.
kena separate la jap dalam mase 6 bulan nih. cuz adek aku ade yang amek SPM. maybe awal tahun depan baru kitorang 1 family duduk same2. sedihkan? kann? tapi tape. sume tuh dugaan kan? solute dekat my mom & my dad sebab tabah sangat akibat kena separate. T_T

so berbalik pade cerite nak balik esok nih, aku pun terus la cakap NAK BALIK! NAK BALIK!NAK BALIK!
my dad da gelak2 jek. yela mane tak nye. da bagi greenlite kan? sape tanak? haa. eleh korang pun mestila nak balik jugak kan? my dad cakap nanti amek la bas ke banting. pergh! mane la aku reti kan naek bas ke sana. da la bulan puase. nak mencari bas lagi. memang pengsan aku kot! silap2 memang aku xbalik johor la. my dad abes klas kol 4.30 pm. so memang la tak sempat nak amek aku kat kl nih. tapi tape. save sikit duit aku naik bas balik johor. 

so pikir punye pikir aku pun decide la maybe aku amek jela tren ke seremban. then nanti my dad tinggal amek je kat sane. nak pegi ke seremban ni pun satu hal. aku mane pena pegi seremban apetah lagi bile sorang2 esok. haish! tapi nak balik punye pasal kan? so aku nekad! 

hope sangat esok aku sampai seremban dengan selamat and my dad dapat amek aku kat situ.
NAK BALIK! NAK BALIK!NAK BALIK!
( tuhan je tau ape aku rase T_T )

p/s: pade sesiape yang tau nak naek bas ke banting, please bagi info dkt aii okeh! kerjasame anda semue amat saye hargai. sekian terime kasih. =n_n=

babai


 
Template by suckmylolly.com