August 18, 2010

| please help this guy! |


salam  dari  farhana fabulous

kate orang cinta tak perlu dicari tapi nanti ianye akan datang dengan sendiri.
if cinta tak dicari macam mane orang yang kite cari nak tau yang kite mencintai dirinye?
so, tak salah if kite mencari cinta.
yang penting carilah cinta dengan ikhlas.

kadang2 kite tak pena tau kan sape jodoh kite.
sebab kite hanye bule merancang tapi tuhan yang akan tentukan.
even kite bercinte sampai 7 or 8 tahun tapi if tuhan kata die bukan jodoh kite, kite mesti kena terima.
mungkin tuhan nak bagi kite yang lagi baik daripada tuh.
kite pun tak tau kan?

kadang2 kite tak tau kan orang yang selama ni ade depan mate kite, tu la jodoh kite.
kite tak pena tau pun.
tapi kadang2 tuh la yang terjadi.
tu la yang dinamekan jodoh.
jodoh tuh da dekat tapi kite tak tau sape die jodoh kite.

kadang2 pertemuan yang singkat pun bawa seribu makne bagi kite kan?
kate orang dari mata turun ke hati.
orang lain tak kan pena tau ape yang kite rase.
cume diri kite je yang tau.

so, cinta tu tak salah if dicari.
sebab dari situ la kite tau kesungguhan kite untuk dapatkan sesuatu yang kite nak.
mungkin bagi orang lain just waste the time kan?
tapi yang penting ape yang kite buat tu kena la yakin.
hope u'll find this girl someday.


sile klik gambar untuk kisah yang selanjutnye.

dedicate a song for you

Love of my life, you hurt me 
You've broken my heart, and now you leave me 

Love of my life can't you see 
Bring it back bring it back 
Don't take it away from me 
Because you don't know what it means to me 

Love of my life don't leave me 
You've stolen my love now desert me 

Love of my life can't you see 
Bring it back bring it back 
Don't take it away from me 
Because you don't know what it means to me 

You will remember when this is blown over 
And everythings all by the way 
When I grow older 
I will be there at your side 
To remind you how I still love you 
I still love you 

Hurry back hurry back 
Don't take it away from me 
Because you don't know what it means to me 

Love of my life
Love of my life


p/s: kepade sesiape yang menjumpai girl tuh or tau pape info pasal girl tuh sile just let him know.
 keep searching okeh. i know u da surrender tapi u da cube yang terbaek.

babai

4 kiss(s):

Lady Dyla said... [Reply to comment]

Feninglah fikir psl chenta ni kan.. hehe

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

yup..stuju..tapi kadang2 bile kite idup single terase borink pulaks..haha..

::deebaadeeboo:: said... [Reply to comment]

mmg..cinta 2 kdg2 dtg tnpe kite duge..
n juge mugkin akn pergi tnpe kite duge..
2 lah lumrahhhhh..tired of love!

~farhana fabulous~ said... [Reply to comment]

jgn sedih2 okeh..nnt kite ronggenk2 okeh!

 
Template by suckmylolly.com