August 31, 2010

| nak cari husband yang exactly macam FIRAS ALI |


salam  dari  farhana fabulous

first of all aii nak wish to all my readers stalkers and also blogwalkers
HAPPY MERDEKA DAY
ingat! sambut merdeka sampai 16 september okeh!
nape dengan 16 september? cube tengok balik buku sejarah. 16 september tu la antara tarikh yang terpenting bagi negara kite MALAYSIAand also pade yang sambut birthday arini especially to my ex schoolmate AZMILA AZMAN
HAPPY BIRTHDAY
to u. seronok kan dapat jadi anak merdeka? hehe.
bangge jadi anak merdeka!


aii baru jek abes tengok cite KAU LAKSANA BULAN. sayang sangat cite tu sebab semalam episod last. cite tuh diadaptasi daripada sebuah novel. sesape yang pena bace novel tu mesti tau jalan citenye. melainkan sape yang tak pena bace novel tu macam aii memang la taktau pun cite tu diadaptasi daripada sebuah novel. aii bukan peminat novel okeh! cite tu memang besh gile! sebab romantik champochampo sedih sikit. hehe.

antare pelakon yang berjaye bawak watak tu ialah AYU RAUDAH sebagai ADRIANNA, ZUL HUZAIMY sebagai FIRAS ALI, ASHRAFF MUSLIM sebagai RAZIF, FIZOW OMAR sebagai SYAFIQ and banyak lagi la. dalam cite tu ADRIANNA ni ramai peminat. tapi yang berjaye open her heart cume FIRAS ALI jek. if aii jadi ADRIANNA pun aii pilih FIRAS ALI. sebab.....

 die memang sangat sangat cool!
 suke senyum ^___^ ( gile bayang sekejap )
 sangat sangat la caring. u makes my heart melting la!
 pandai amek hati. nak merajuk pun tak jadi kot
 sangat sangat protective
 penyayang & suke disayangi
 setia sebab sanggup tunggu ADRIANNA
 bijak!

my FIRAS ALI 

actually banyak lagi la nak list bout him. semue yang ade pade die same macam ciri ciri my future husband. tapi tak semua ape yang kite nak dapat kan? cume bule berangan dan trus berangan. 
milik siapakah sekeping hati ANNA bila RAZIF tidak padam dari ingatan FIRAS hulur salam perkenalan SYAFIQ kembali menuntut perhatian
okeh la. sambung the next entry okeh! nak tolong my mom masak.

babai


0 kiss(s):

 
Template by suckmylolly.com